Barça

L’1x1 del Barça a San Mamés

Per Marta Escubós

IÑAKI PEÑA (120’)
insegur
Va dubtar en la centrada del primer gol de l’Athletic i ja no va poder evitar el gol de Guruzeta. Tampoc va poder fer res en el de Sancet ni els dos dels germans Williams. Va tenir alguna molt bona intervenció.
KOUNde (120’)
irregular
Va haver de lluitar amb la gran amenaça local, Nico Williams, que li va complicar la vida en molts moments. En el segon gol de l’Athletic, li va faltar més intensitat per tapar la centrada del davanter basc.
ARAUJo (120’)
IMPACIENT
Araujo va intentar superar la pressió alta de l’Athletic amb passades llargues que no arribaven a bon port. Pèrdues innecessàries. Molt impacient i imprecís en aquest aspecte. Això sí, molt atent en el treball defensiu.
CHRISTENSEn (70’)
correcte
Recuperat de les molèsties que tenia en el tendó d’Aquil·les, va tornar a la titularitat. Va estar tou en la primera diana de l’Athletic, però va ser decisiu en el gol de l’empat, amb una molt bona passada filtrada a Ferran Torres.
BALDe (22’)
lesionat
La plaga de lesions a Can Barça no s’atura. Aquest cop li va tocar a Balde, que va haver de retirar-se en el minut 22 de partit coix i amb llàgrimes als ulls. El lateral va iniciar un esprint a camp contrari i va notar una punxada a l’isquio.
GÜNDOGAn (120’)
estèril
Malgrat estar compromès amb el treball defensiu, no va estar fi amb la pilota als peus. Li va faltar verticalitat per fer més mal amb les passades filtrades. Amb Pedri i De Jong al costat, va repartir poc joc.
DE JONg (120’)
concentrat
En molts moments, el neerlandès es va incrustar entre els centrals per ajudar en la sortida de pilota i superar la pressió local. Molt bé en la primera passada i ajudes defensives, donant seguretat a l’equip.
PEDRi (99’)
intel·ligent
Pedri va recuperant la seva millor versió. Trencant línies, va generar el primer gol blaugrana. També va treballar molt bé en defensa i va ser l’encarregat de buscar els davanters. Va marxar fos a la pròrroga.
LAMINE YAMAl (106’)
creixent
Una pèrdua seva va propiciar el gol de Guruzeta als 39 segons de joc. Amb una mentalitat molt forta, Lamine es va recuperar ràpidament d’aquest cop, i va tornar a exhibir el seu millor nivell i va marcar diferències. Autor d’un golàs.
LEWANDOWSKi (78’)
aTent
En la primera que va tenir, no va perdonar. Amb un cop de sort, però amb l’oportunisme dels ‘killers’, va posar el peu en un refús de Yuri per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa. Un dia més, va ser substituït en la segona part.
FERRAN TORREs (120’)
present
Després del ‘hat-trick’ contra el Betis, ahir no va veure porteria. Malgrat això, va fer un gran treball en defensa, imprimint intensitat a l’equip. També va tenir una molt bona intervenció en el gol de Lewandowski.
FORT(97’)
EXCEL·LENT
Partidàs del jove futbolista de 17 anys. Situat al lateral esquerre, va donar molta profunditat a l’equip i va sortir victoriós dels duels.
CUBARSÍ (50’)
segur
Tot un veterà. Molta qualitat en la passada i buscant sempre l’home lliure. A més, no es va cansar de guanyar duels.
João FÉLIX (42’)
ESPÈS
Va imprimir velocitat en les jugades d’atac, però sense encert final.
S. ROBERTO (21’)
TOU
Una pèrdua seva al mig del camp la va aprofitar Iñaki Williams per fer el 3-2 en la pròrroga.
marc guiu (14’)
Va tenir el gol de l’empat del 3-3 amb un xut des de la frontal. Poca cosa més.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)