Barça

Sandra Paños deixarà el Barça al final del present curs

Després de nou anys defensant la porteria del Barça, Sandra Paños ha anunciat que aquesta serà l’última campanya que defensarà els colors blaugrana ja que posarà punt i final a la seva trajectòria al club. Paños ha emès un comunicat a través dels seus comptes a les xarxes oficials en els quals agraeix al Barça tot el que ha et per ella, com s’ha sentit a l’entitat i totes les persones que s’ha creuat en el camí per tal de créixer com a persona i futbolista al mateix temps que promet donar-ho tot i gaudir dels últims mesos que li queden a l’equip.

El text íntegra: “Hola culers. Vull dir-vos que aquesta serà la meva última temporada al Barça. Després de nou anys defensant la porteria del millor equip del món, ha arribat el moment de finalitzar aquesta etapa. Han estat molts partits i una infinitat de moments viscuts des que vaig arribar a Barcelona l’estiu del 2015. Aquí he complert els somnis, i més enllà dels títols, d’emplenar el Camp Nou, y poder ser una de les capitanes, em sento molt agraïda i privilegiada del que hem construït juntes en aquest temps. Per mi, el llegat que podem deixar a les generacions del futur va és enllà dels èxits esportius, i la transformació social de la qual aquest club ha estat part i em fa sentir orgullosa. Sé que quan em toqui mirar cap enrere ho faré amb la satisfacció i la convicció d’haver-ho donat tot per aquest escut. El Barça és i serà per mi sempre casa meva, i la gent que ha format part, també la meva família esportiva.

Tindrem temps d’acomiadar-nos com ho mereixem, i d’agrair a totes les meravelloses persones que s’han creuat en i m’han ajudat en l’etapa més important de la meva vida. Fins llavors, seguiré treballant al màxim per ajudar a l’equip a seguir guanyant, amb l’ambició i la determinació que tant ens identifica.

Anem a gaudir junts en aquests últims mesos i a lluitar pels títols que ens queden”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)