Barça

“Ser tècnic del Barça no compensa”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

En una altra compareixença de nou centrada en la decisió que va prendre de deixar el club el 30 de juny més que no pas en aspectes esportius relacionats amb el duel al camp de l’Alavés, Xavi va tornar a donar explicacions sobre la seva renúncia: “Són dos anys i mig i crec que el procés de ser entrenador del Barça no compensa. No es gaudeix el dia a dia i hi ha desgast. He vist patint entrenadors al Barça fins i tot guanyant, fins i tot l’altre dia Arrasate em va dir que disfruta de dilluns a divendres, però jo no”, va explicar. “No és cansament. Ni del futbol ni de vosaltres. Tampoc salut mental, ni la crítica. Qui coneix el club més que jo? Pocs. Només sento que haig de marxar el 30 de juny, penso que és el millor per al club”, va dir.

Preguntat per l’Alavés, Xavi va avisar de les dificultats que va tenir l’equip per vèncer els vitorians a Montjuïc: “Serà un partit molt complicat contra un rival intens i agressiu i en dinàmica positiva, ja que ha guanyat tres partit seguits en la lliga. Luis García Plaza els dona personalitat, a casa seva donen encara més i els enganxem en el seu millor moment”, va dir l’egarenc, que respecte als arbitratges que està rebent el Madrid també va ser contundent: “No m’agrada que condicionin als àrbitres i ho fan cada setmana. Adulteren la competició i la FEF i LaLiga ho permeten. Ho veu un cec, ho heu d’explicar i, com diu Simeone, no som pas ximples”, va explicar un Xavi contrariat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)