Barça

Paños, un altre adeu en diferit

Final de trajecte. Sandra Paños, la portera amb més partits de la història del club (270), deixarà el Barça el 30 de juny, després de nou temporades de blaugrana

Sandra Paños seguirà els passos de Xavi Hernández i Jonatan Giráldez, i ella també marxarà a final de temporada. S’acumulen els comiats el 30 de juny. El seu també és un adeu en diferit perquè ho va fer públic ahir amb un comunicat a les xarxes oficials. Marxa després de nou temporades en el club. “Han estat molts partits i una infinitat de moments viscuts des que vaig arribar a Barcelona el 2015. Aquí he complert somnis, i més enllà dels títols, d’omplir el Camp Nou i poder ser una de les capitanes, em sento molt privilegiada del que hem construït juntes. El llegat que deixem a les generacions del futur va és enllà dels èxits esportius. La transformació social de la qual el club ha estat part em fa sentir orgullosa”, explica.

El creixement de Cata Coll i haver perdut la condició de titular indiscutible, indubtablement, ha convidat Paños a buscar una sortida. Marxa la portera amb més partits de la historia del club (270). En tots aquests anys ha rebut 137 gols i ha deixat la porteria a zero en 166 ocasions. Ha guanyat 20 títols, que podrien acabar sent 23 si el Barça guanya la lliga, la copa i la Champions de Bilbao.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)