Barça

Xavi: “Només demano que ens deixin competir; estem pagant el cas Negreira”

Xavi Hernández s’ha mostrat molt satisfet del partit que ha fet l’equip que orienta a Vitòria, on s’ha imposat (1-3) al Deportivo Alavés. No obstant, ha tornat a parlar dels àrbitres encara que ha promès que és l’últim dia que ho fa.

El partit

“Estic molt satisfet. Hem fet un partit molt madur, amb pilota i sense. La posició de Christensen ens dona balanç. És un central, és un defensa, pot donar continuïtat i fluidesa el joc, però està pendent de les vigilàncies. I això ens faltava. Ajustat això i en general hem fet un partit molt bo. Hem sabut patir. Era un partit d’agressivitat, hem defensat moltíssims córners. Coses molt positives avui”.

Christensen

“És una opció i ha sortit molt bé. Ja fa temps que el provem als entrenaments. Té la capacitat per jugar a dins. Defensivament és bo i amb pilota ens pot donar molt. S’ha trobat a gust”.

La segona groga a Vitor Roque. Afecta la pressió als àrbitres?

“Ho haveu vist vosaltres, no cal que ho digui. Només demano que ens deixin competir. No parlaré més dels àrbitres perquè després se’ns gira en contra. Però que ens deixin competir perquè avui és una altre error flagrant. I des del primer dia, ja ho vaig dir a Getafe. Crec que estem pagant el cas Negreira, no en tinc cap dubte. Aquesta és la veritat. Però no parlaré mai més dels àrbitres”.

Setmana de descans

“Ens anirà bé descansar. L’equip està fatigat amb molts partits en pocs temps. La victòria també ens dona moral”

Les declaracions d’Ancelotti

“No li haig de dir res. Tinc bona relació amb ell. Potser s’ha sentit pressionat, però no va amb ell. Tot el meu respecte per a Carlo Ancelotti”.

El joc

“Hem estat efectius. L’Alavés ha tingut ocasions, però hem madurat bé el partit. Hem estat solidaris en la feina. Mendizorrotza exigeix això, córners, segones jugades... és una victòria important”

Lamine

“Ja es veu que és alguna cosa diferent. Destaco com competeix. No es cansa, treballa, marxa de rivals, fa molts quilòmetres... és una aparició com poques s’han vist. És vital com treballa, com defensa i com ajuda al lateral”.

Gündogan i Pedri

“Estic molt content. La seva posició natural és allà. El talent que tenen és el de marcar la diferència en l’últim passe. La seva posició natural és al quadrat per atacar la última línia, però també tenen capacitat per jugar a la base”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)