Barça

El Barça jugarà contra el Brann a quarts i evita el Lió i el PSG fins a la final

UEFA Women’s Champions League. El Brann de Noruega serà la pròxima pedra en el camí de les blaugrana cap a la gran final de Bilbao del 25 de maig. En unes hipotètiques semifinals es trobaria el Chelsea o l’Ajax

El Barça ja sap el nom del seu rival en els quarts de final de la Champions femenina. Serà el Brann noruec. Pròxima parada Bergen. Mai fins ara s’han enfrontat aquests dos equips en competició europea. El Barça és clarament favorit perquè a més jugarà el partit de tornada a Barcelona per haver estat cap de sèrie en el sorteig. Els partits de quarts de final es jugaran entre el 19 i el 20 de març (anada) i el 27 i 28 de març (tornada).

L’equip de Jonatan Giráldez ha tingut un sorteig molt favorable, perquè el Brann és el pitjor equip en coeficient UEFA (64è en el rànquing) dels que quedaven vius i, a més, ja sap també que evitarà l’Olympique de Lió i el PSG fins a la gran final. Només es podria trobar els dos equips francesos en la final de Bilbao del dia 25 de maig. En unes hipotètiques semifinals el rival del Barça sortiria de l’emparellament entre l’Ajax i el Chelsea. El Chelsea ja va ser rival de les blaugrana en la final de Göteborg i també en les semifinals de la temporada passada.

Els altres dos emparellaments dels quarts de final són el Benfica-Lió i el Häcken-PSG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)