Barça

El Barça, eliminat de la Youth League

El Barça està eliminat de la Youth League. El conjunt blaugrana que s’ha enfrontat al Mainz, a domicili i a partit únic, a la recerca de l’accés als vuitens de final de la competició, ha perdut a penals, després que el matx acabés (2-2).

Ho han tingut a tocar els d’Óscar López al Bruchwegstadion, en què han remuntat l’inicial gol dels alemanys, però han vist com els empataven en el tram final i el duel marxava als penals, ja que no hi ha pròrroga en aquestes eliminatòries. Gleiber (25’) amb un xut ras ha avançat al Mainz, però, tot seguit Darvich (34’), ha igualat rematant de cap una pilota de Navarro.

El segon temps ha començat amb Dani Rodríguez (48’) fent un golàs que ha capgirat el marcador. El blaugrana ha protagonitzat una espectacular jugada personal des de camp propi, marxant amb velocitat, per acabar definint amb classe. Malgrat tot, no han pogut resistir els culers, ja que Schulz (73’) ha enviat el partit als penals després d’una jugada enrevessada a l’àrea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)