El comitè de competició manté la segona groga a Vitor Roque

El brasiler serà baixa aquest diumenge contra el Granada

Vitor Roque ja sap com se les gasten a la lliga espanyola. El brasiler va entrar en la segona part del partit de dissabte al camp de l’Alavés i en pocs minuts va ser el gran protagonista, marcant l’1-3 que encarrilava la victòria i veient dues targetes grogues per acabar expulsat. La segona més que rigorosa, i és que des del club es considerava que no hi havia ni falta sobre Rafa Marín, ja que Vitor Roque l’únic que va fer va ser retirar la cama en el moment que rebia l’entrada del defensa local. Martínez Munuera, en l’acta arbitral, parla de “colpeig contra la cama d’un rival de forma temerària”. Arran d’això el Barça va presentar al·legacions per tal que li retiressin, però el comitè de competició ha fet oficial aquest migdia que li manté l’amonestació i, per tant, haurà de complir un partit de sanció i serà baixa aquest diumenge en el partit al Lluís Companys contra el Granada.