Barça

El Barça assegura que encara no ha de pagar i que recorrerà la sentència de l’Audiència Nacional

El Barça ha reaccionat a la sentència del L’Audiència Nacional, que ha confirmat la resolució del Tribunal Econòmic Administratiu Central (TEAC), adscrit al Ministeri d’Hisenda, que va imposar al club el pagament de gairebé 23 milions d’euros per l’IRPF dels anys compresos entre el 2012 i el 2015 derivat de les retribucions abonades als agents esportius dels jugadors. L’entitat blaugrana ha emès un comunicat, en què ha assegurat que presentarà recurs al Tribunal Suprem i que la sentència no li comporta de moment cap obligació de pagament.

El comunicat:

“El Futbol Club Barcelona ha estat notificat de la sentència de la secció de l’impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) de l’Audiència Nacional amb relació al recurs presentat pel Club sobre la inspecció fiscal que afectava les retribucions abonades als agents dels jugadors entre els anys 2012 i 2015.

El Futbol Club Barcelona presentarà recurs al Tribunal Suprem.

Sorprèn que aquesta secció del Contenciós-Administratiu de l’Audiència Nacional no hagi tingut en compte la jurisprudència més recent del Tribunal Suprem sobre aquesta qüestió i per la qual se n’han pogut beneficiar altres clubs de futbol en sentències recents per la mateixa problemàtica.

També sorprèn el divergent criteri de l’Audiència Nacional quan fa pocs mesos una altra secció va estimar un recurs del nostre club en un tema idèntic a l’actual que derivava de la mateixa inspecció amb relació a l’Impost sobre la Renda dels No Residents.

Aquesta sentència no comporta de moment cap obligació de pagament pel Club, estant aquesta contingència degudament provisionada en els comptes anuals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)