L’1x1 del Barça

Per Oriol Robiró

Ter stegen (90’)
fred
La inactivitat li va passar factura. L’alemany va estar molt lent amb la pilota als peus i va donar més d’un ensurt dels grossos. Sota de pals en els dos primers gols va poder fer poc, però el tercer a l’octubre el parava.
koundé (90’)
callat
Sense cometre cap error gruixut com en altres partits, costa d’entendre com no va avisar Cubarsí que en l’acció de l’1-2 qui estava millor per rebutjar era ell. A punt va estar d’arreglar-ho en una acció d’esperó amb Lamine Yamal.
cubarsí (90’)
jove
Finíssim en la sortida de pilota els primers minuts, va ser clau en els millors moments del Barça. Defensivament, no va donar l’abast en alguns moments i no va rebre l’ajuda de Koundé necessària en l’acció de l’1-2.
Íñigo martínez (90’)
retornat
Després de tenir uns minuts contra l’Alavés, va tornar a l’onze, però va aparèixer menys del que es podia esperar. No va poder ajudar a tenir solidesa i amb pilota va intentar jugar massa vegades en llarg.
cancelo (75’)
colador
Va fer una gran assistència en el primer gol i va participar en el segon, iniciant la jugada amb la passada a Gündogan, però no compensa ni de bon tros el forat que va deixar en defensa i que el Granada va aprofitar de meravella.
christensen (67’)
decreixent
Els primers minuts en la posició de pivot van ser colossals, solucionant tots els errors que podien tenir els companys. Quan el partit va estar més obert, i després amb el Granada tancat, se’l va veure molt menys.
de jong (90’)
distret
Es va passar tot el partit més pendent d’intentar entendre el criteri del col·legiat Ortiz Arias a l’hora d’assenyalar faltes intranscendents que de fer jugar l’equip. Massa imprecís en accions a camp contrari.
pedri (89’)
tímid
No va aparèixer tant com s’esperava i només va marcar la diferència en jugades molt puntuals, com ara en la construcció del primer gol. A prop de l’àrea rival, no es va atrevir ni una sola vegada a xutar quan va tenir ocasió de fer-ho.
Gündogan (90’)
participatiu
Amb més o menys encert, l’alemany es va intentar moure per la zona de tres quarts amb l’objectiu de generar espais. Sense brillar, però d’una acció seva va sorgir el gol de l’empat a dos de Lewandowski.
Lamine yamal (90’)
brillant
Menja a part. Quan va començar a aparèixer, va arribar el perill i va marcar l’1-0. I quan pitjor pintava el partit, es va carregar l’equip a l’esquena. El 3-3 va ser un golàs i va generar accions perquè arribés el gol de la victòria.
lewandowski (90’)
aïllat
Els primers minuts, va sumar molt jugant d’esquenes, però va anar perdent protagonisme i només va aparèixer en accions de cara a porteria. Per sort, en la més clara que va tenir no va perdonar per marcar el 2-2.
Fermín (23’)
anul·lat
No va estar gaire encertat en la presa de decisions, però va marcar un gol anul·lat per un fora de joc previ.
raphinha (15’)
fresc
Va intentar donar amplitud i verticalitat, però no va donar el canvi que necessitava l’equip.
M. guiu (1’)
rematador
Pràcticament només va intervenir una vegada, per rematar de cap desviat per poc en el temps afegit.