Barça

“Hem tornat a regalar gols i així és difícil”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El Barça va deixar escapar ahir una magnífica oportunitat de situar-se a només tres punts del segon classificat, el Girona de Míchel. “El punt contra el Granada és insuficient. Li retallem un punt al Girona, però no ens val perquè en perdem dos”, admetia Xavi en roda de premsa. La lectura, en efecte, no pot ser una altra. Contra el penúltim classificat, i a casa, era obligat no fallar.

Xavi va tornar a lamentar un dia més la fragilitat defensiva i les concessions: “Hem comès errors que no ens podem permetre i que ens han tornat a passar factura. Hem tornat a regalar gols en defensa i així és difícil. No podem fallar més. El dia del Vila-real vam fallar quan ho teníem guanyat i avui una altra vegada hem regalat gols quan no hi havia perill aparent.”

“Cal felicitar el Granada i el seu tècnic, Medina, pel plantejament, molt intel·ligent, molt intens. Ens ha portat a duels individuals per tot el camp a vegades. Nosaltres hem tingut moments per fer el 2-0, però el Granada ha fet una bona feina i nosaltres avui no teníem velocitat a dalt, per desgràcia. L’equip ha tingut actitud, però repeteixo que hem tornat a regalar massa”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)