Barça

El protagonista

Raphinha

A tot arreu

Raphinha li tenia ganes al Getafe. I és que al Coliseum, en el duel de la primera volta, que va ser l’estrena en la lliga, el brasiler va ser expulsat en el minut 42 i l’equip culer no va poder passar de l’empat (0-0). “Era una cosa que m’estava menjant i volia jugar aquest partit”, va reconèixer l’atacant, ahir després de la golejada (4-0) del Barça, en què va tenir un paper destacat, podent-se així rescabalar. Raphinha, que va generar un munt d’accions de perill, va ser, a més, absolutament clau en els tres primers gols: va ser l’autor de l’1-0; en el 2-0, va fer la penúltima passada, trobant Christensen, que va centrar per a Joao Félix, i en el 3-0, va assistir a Frenkie de Jong. “Raphinha és dels millors jugadors que tenim per atacar a l’espai i ho ha llegit molt bé”, va dir Xavi, que va reconèixer la bona actuació del dorsal 11. El davanter, partint com a extrem dret, va trobar una mina per explotar en l’avançada defensa del Getafe i va fer un estrip a l’esquena de Djené, primer, i de Diego Rico, després. En atac, va estar a tot arreu, va aglutinar-ho tot, i només la falta d’encert en l’últim toc va privar-lo de, en comptes d’un gran partit, protagonitzar-ne un de memorable, ja que va disposar de diverses oportunitats per fer més gols.

Tot i això, el matx per a l’esquerrà va ser especial. “M’alegra tornar a l’onze marcant i assistint, però l’important és una victòria que ens manté vius en la competició”, hi va afegir el futbolista, que va entrar a ser titular un mes i mig després, recuperat fa dies de la lesió muscular que va fer-se al bíceps femoral de la cuixa esquerra. El bon rendiment de Lamine Yamal en la posició d’extrem dret li havia propiciat fer-se esperar a la banqueta, però el de Mataró, ahir, no va participar i el de Porto Alegre es va reivindicar. “No em preocupa el nivell de Lamine. És un privilegi competir amb ell, perquè serà un dels millors. És un honor i ens fa millorar a tots dos. Veure’l jugar, marcar i assistir em fa intentar ser millor jugador i crec que a ell també. Aquesta competència és bona”, va manifestar Raphinha. “Els dos seguiran sent importants”, va indicar Xavi, que suma un adepte a la causa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)