Barça

Laporta: “Clar que hi ha lliga”

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha comparegut a la cloenda de l’Sports Tomorrow Congress 2024, les jornades d’innovació impulsades pel Barça Innovation Hub (BIHUB) que se celebren en el marc de l’MWC, on ha parlat dels projectes que té el club en el marc tecnològic. A la sortida de l’acte, ha estat qüestionat per diversos periodistes pel moment esportiu i només ha dit una cosa: “Clar que hi ha lliga”.

En la seva aparició al MWC, el president ha afirmat que el club blaugrana invertirà a Made of Genes, una start-up especialitzada en estudis genètics.

D’aquesta manera, l’entitat, a través de BIHUB, participarà en aquesta empresa emergent catalana que elabora estudis genètics personalitzats per recomanar rutines saludables.

“El BIHUB està expandint la seva inversió a Made of Genes, que gaudeix d’una gran importància en el sector biomèdic, per la qual cosa emfatitzem el paper central de la salut que està destinada a tenir un paper important en el tractament de les malalties i les lesions”, ha assegurat Laporta en el discurs.

No és la primera vegada que el Barça, a través de l’entitat que fomenta i promou la innovació en l’àmbit de l’esport, inverteix en empreses emergents.

El febrer de 2023, coincidint també amb la celebració de l’Sports Tomorrow Congress, el BIHUB va anunciar un acord per participar a Visualfy, una empresa d’accessibilitat auditiva, i OLIVER, una companyia de gestió de dades especialitzada al món del futbol.

Així mateix, el novembre del mateix any, va anunciar l’entrada a l’accionariat de la ’start-up’ biotecnològica Onalabs, el negoci del qual està enfocat en el desenvolupament d’una solució per monitoritzar la salut i el rendiment esportiu a través de la suor.

“El Barcelona, a través de BIHUB, té una estratègia única al sector: invertir en el futur i en emprenedors. Amb aquesta estratègia estem promovent nous projectes”, ha emfatitzat el màxim mandatari del club blaugrana.

Laporta ha estat l’encarregat de tancar la present edició de l’Sports Tomorrow Congress, que durant dos dies ha organitzat taules rodones on s’ha debatut sobre continguts digitals i l’àmbit de la tecnologia aplicada a l’esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)