Barça

L’1x1 del Barça-Mallorca

Per Oriol Tortajada

TER STEGEN (90’)
SOLVENT
Partit número 400 amb la samarreta del Barça –tercer estranger que supera la xifra darrere de Messi i Alves– i la tercera porteria a zero seguida en la lliga (és notícia!). Dimarts arriben Osimhen i Kvaratskhelia...
KOUNDÉ (90’)
SOBRI
Seu va ser el primer xut entre els tres pals del Barça en el partit. Va guanyar el duel de laterals a Toni Lato en aquella banda. Va estar sòlid al darrere i va aportar també en atac. Partit complet.
CUBARSÍ (90’)
IMPERIAL
La grada ja té nou ídol. Cubarsí i deu més. Imperial una nit més. Ràpid al tall per contenir la velocitat de Larin i poderós en el cos a cos quan li va tocar xocar amb un armari com Muriqi. Mur sense fissures.
IÑIGO (90’)
RECONFORTAT
No era titular des del seu error a Nàpols. Aquell dia va fallar amb estrèpit davant d’Osimhen en l’acció que va costar el gol en contra al Barça, però ahir va estar molt millor per neutralitzar la parella ofensiva del Mallorca. Redimit.
JOÃO CANCELO (90’)
CONTINGUT
Era un dels noms que trucaven a la porta d’una possible rotació, però finalment Xavi li va donar continuïtat a l’esquerra. Partit tebi. La millor notícia: estarà al Metropolitano. Cap dels quatre advertits va veure la cinquena groga.
RAPHINHA (37’)
ADOLORIT
L’assaig amb vista al Nàpols amb Raphinha com a interior li va durar poc més de mitja hora, a Xavi. El brasiler, obligat a frenar amb dolor al turmell, seqüeles del penal comès per Copete. No hi ha lesió, només un ensurt. Gràcies a Déu!
CHRISTENSEN (90’)
COMPLIDOR
Sense la inspiració de dies com el del Getafe, però complidor com gairebé sempre en aquest nou rol que li ha trobat Xavi en aquest segon tram de la temporada. No es complica i fa el que se li demana. Coneix els seus límits.
GÜNDOGAN (87’)
penalitzat
Salvat per Lamine Yamal. L’alemany va tenir la responsabilitat d’executar el penal del minut 24, que en el cas d’haver-lo transformat hauria canviat el guió del partit, i el va fallar. Mal xutat i enxampat per Rajkovic. Penalitzat per l’error.
LAMINE YAMAL (90’)
celestial
Pilotes a Lamine Yamal. Aquesta és la consigna ara mateix en aquest Barça. L’única via d’èxit. És l’únic futbolista capaç de sortir de l’estupor i la grisor col·lectiva. El seu golàs, una obra d’art. Rajkovic, una estàtua i Dani Rodríguez, marejat.
MARC GUIU (61’)
TITULAR
La gran sorpresa de l’onze inicial. Descans per a Lewandowski i primera titularitat en la lliga per al nano. Ben vigilat per Raíllo, Nastasic i Copete. Va lluitar per tot, gran entrega, però no va rebre cap pilota amb avantatge. Poca incidència.
JOÃO FÉLIX (61’)
decebedor
Un xut ras ajustat al pal en el minut 34 que quasi sorprèn Rajkovic i res més. Actuació freda a les portes de la batalla contra el Nàpols. No va fer mèrits per ser titular dimarts. Tímids xiulets en el moment de la substitució.
FERMÍN (53’)
ENÈRGIC
Era un dels candidats a cobrir els buits de Pedri i Frenkie, i va acabar ocupant el buit de Raphinha. Va donar més ritme a l’equip.
‘LEWI’ (29’)
OXIGENAT
Xavi li va donar mitja horeta per foguejar-se de cara a la final contra el Nàpols. Al seu cap ja hi ha la porteria d’Alex Meret.
V. ROQUE (29’)
ACTIU
Ni tan sols el fet de veure’s suplent de Marc Guiu el va descentrar. Minuts de qualitat quan va entrar. Bona actitud.
ROMEU (3’)
RESIGNAT
Els minuts de les escombraries una nit més per al futbolista d’Ulldecona. Sense temps per a massa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)