Barça

El protagonista

Lamine Yamal

Al rescat amb una obra d’art

Aquest Barça viu dels joves. No hi ha cap dubte. Contra el Mallorca es va tornar a demostrar. En un partit gris i espès dels homes de Xavi, van aparèixer dos nanos enmig de la foscor. Van ser la llum que va guiar l’equip quan més se’ls necessitava. Al darrere, Pau Cubarsí és impenetrable. Ha arribat per quedar-se. El d’Estanyol va tornar a exhibir-se amb una gran actuació. La seva intel·ligència és a l’abast de ben pocs. Tenia un gran examen contra Larin i Muriqi, i el va superar amb nota. Cap d’ells va ser capaç de guanyar-li un duel. Va ser el màxim responsable que el Barça acabés amb la porteria a zero.

Al davant, qui va marcar les diferències va ser Lamine Yamal, el gran protagonista del partit, amb una autèntica obra d’art que va permetre desencallar el duel i sumar tres punts d’or que serveixen per pressionar el Girona i el Madrid i continuar vius en la lluita per la lliga. En la primera part, el jove futbolista de 16 anys va estar desaparegut. Contra una defensa de cinc, li va costar trobar profunditat i ser desequilibrant per generar ocasions de perill. Lato no el va deixar respirar. En la represa, però, se’n va veure una versió molt diferent. Lamine Yamal es va endollar, i quan ho fa sempre acaba succeint alguna cosa. En el minut 57 va avisar amb un xut al travesser. Els dits de Rajkovic van evitar que la pilota acabés al fons de la xarxa, quan Montjuïc ja cantava el gol. En la segona, però, ja no va fallar. En el 73’ va obrir el marcador després d’una gran acció individual que va culminar amb un extraordinari xut a l’escaire des de dins l’àrea. Una rosca amb la cama esquerra que ni el porter visitant va intentar parar. Un gol de crac que va fer embogir tot l’estadi.

“Fer un gol davant la nostra afició és un somni. Ha estat un partit molt rocós i me’n vaig molt content per haver ajudat l’equip. Estic molt feliç per la victòria i la porteria a zero. Ara toca pensar en la Champions, que és el partit més important que tenim”, va explicar Lamine Yamal després del matx. És per aquests futbolistes i les seves genialitats, que val la pena comprar una entrada. La millor notícia és que arribarà endollat al crucial partit contra el Nàpols.

70
intervencions
40
passades de mèrit bones
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)