Barça

Ter Stegen: “Demà juguem el partit més important de la temporada”

Ter Stegen ha estat el jugador escollit per atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del duel de demà contra el Nàpols (21h) a l’estadi Olímpic Lluís Companys. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Tres partits consecutius sense encaixar gols

“Això és el que volem sempre, mantenir la porteria a zero i fer un molt bon partit defensivament per tenir la possibilitat de marcar i amb un gol ja guanyar el partit.

Nàpols

“És un equip molt competitiu, que vol jugar i que vol tenir la pilota. És un molt bon equip que ha millorat molt en aquestes setmanes. Nosaltres pensem en nosaltres. Si han canviat d’entrenador, a nosaltres no ens afecta. Nosaltres hem de jugar bé al futbol”.

Importància del partit

“Com més ens fixem en el futbol, millor ens anirà. Si comencem a pensar en altres coses que ens equivocarem. Tots volem arribar als quarts de final, així que ho donarem tot per passar l’eliminatòria”.

Pau Cubarsí

“Si parlem del futbolista, en aquest aspecte, òbviament, a la seva edat està fent un treball espectacular. A nivell personal és un noi molt accessible, que sempre està obert per treballar, millorar i crec que està al començament de la seva carrera i esperem que continuï així. Ara és moment perquè jugui i acumuli molts més minuts. Ell està en una forma espectacular i ho hem d’aprofitar”.

Partit contra el Nàpols

“Anem amb moltes ganes de competir, tots els futbolistes volem escoltar l’himne de la Champions. Estem amb molta il·lusió per disputar aquest partit, que esperem que sigui exitós”.

Novena temporada i una Champions

“No hem arribat a cap final més des de la meva primera temporada. Hem estat a prop, però no ho hem aconseguit per errors nostres. Sempre em quedo amb voler-ho intentar un altre cop i treballar perquè torni a arribar. Demà és una nova oportunitat”.

Enfrontament amb Osimhen

“En l’anada vam saber defensar-nos molt bé, i només van disposar d’una ocasió. Intentarem fer-los la vida el més difícil possible”.

400 partits amb el Barça

“Espero que sigui molts més, a veure què passarà en el futur. Estic orgullós d’haver vestit aquesta samarreta tantes vegades”.

Christensen de pivot

“Va ser una idea de Xavi. Ens dona equilibri entre línies que ens estava costant, tant en defensa com en atac. Ens dona molt, la veritat. Estic content per ell, tot i que de central estava molt a gust. Ara el veig amb tranquil·litat i confiança”.

La seva recuperació i el rendiment d’Iñaki Peña

“Cada lesió és complicada, però és un temps en què aprens molt, i sempre tornes amb bones sensacions. En el primer partit, has de tornar a adaptar-te, però després sembla que no hagis estat tant temps fora. Iñaki ens ha donat molta tranquil·litat, no és gens fàcil i gràcies a ell també estem aquí”.

L’adeu de Xavi

“Ho va anunciar i jo, coneixent-lo, em va saber greu. Som nosaltres els responsables d’aquestes decisions. Ens va transmetre que això no s’atura, sempre s’ha de donar el màxim i també per ell. És un gran entrenador que ens ha tornat a aquest nivell. Costa assumir la seva sortida, com a jugador i com a amic”.

Hansi Flick

“És una gran persona, el valorem molt, sobretot els alemanys de la selecció. Però no és el dia de parlar de Hansi. Demà juguem el partit més important de la temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)