Barça

Giráldez: “Favorites? L’atenció se centra en el dia a dia”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, s’espera un partit similar al de l’anada i creu que tenir encert a davant serà clau per classificar-se per a les semifinals de la Champions. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Què millorar respecte a l’anada?

“El futbol són gols i serà una de les claus. Vam generar un volum d’ocasions gran en l’anada. Juguem a casa. Tenim una ratxa golejadora molt bona durant tota la temporada i en totes les competicions. Estem marcant. Si som capaces de produir un volum d’ocasions similar o superior a l’anada, tindrem més opcions de classificar-nos”.

El Brann

“Serà un partit molt similar i una mateixa proposta. El Brann té un model de joc molt definit. Quan té la pilota és valent i intenta dominar els partits. Ja ho va demostrar. Defensivament, és un equip agressiu. Té tendència a defensar cap endavant. Demà veurem un bon partit”.

“Cal estar més ajustades a nivell defensiu i ser protagonistes. Les seves carrileres tenen arribades i hem de vigilar a Gaupset, que té qualitat. El seu gol va arribar per aquí. Hem d’evitar que puguin córrer i que es pugui jugar el partit que volem”.

Graham Hansen

“M’esperava aquest rendiment perquè la veig entrenar i la conec. Ha anat polint totes les àrees de millora que tenia des de l’inici. La gent destaca el que fa amb la pilota, que és impressionant, però m’agrada destacar el que fa sense pilota. El seu treball defensiu passa desapercebut, però té un compromís i un creixement que li està generant motivació i ganes de fer-ho després amb la pilota. Està fent una temporada brillant i l’hem d’ajudar perquè es mantingui així fins al final”.

Una nova semifinal?

“Tot el treball que s’ha fet i es continua fent ara està donant els fruits. La regularitat és fonamental. No m’agrada fer un bon partit demà i que després juguis diferent al cap de setmana. Això és el més difícil d’aconseguir. Hi ha pocs equips al món que puguin ser regulars en tot i nosaltres ho fem la majoria dels partits. Veuen un equip reconeixible i que fa mèrits per guanyar”.

El favoritisme

“És un discurs que mai he dit a les jugadores. La meva atenció se centra en el dia a dia i en entrenar bé, com hem fet avui. El balanç s’ha de fer quan acaba la temporada, mai abans. Això no dona ni punts ni gols, només responsabilitat. Hem d’afrontar les coses com toca i jugar bé davant l’afició. Intentarem donar una alegria i classificar-nos tots plegats”.

Reunió capitanes-lliga

“És cert que va haver-hi una reunió. En els últims mesos estem acostumats al fet que les notícies volin, sobretot quan surten des de dins. El més important és que res d’això desvirtuï el partit de demà. La gent pensa que ens classificarem perquè som millors. El soroll mediàtic ha d’anar enfocat en demà i en el que hem de fer. Els temes extraesportius ja tocaran a la persona que sigui i quan toqui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)