Barça

El Chelsea espera en les semifinals

Quarts. En va tenir prou amb un empat; el Lió també passa

El sorteig d’aquest any va decidir que el camí del Barça cap a la final seria molt similar al de la temporada passada. Si aquest any s’ha enfrontat al Brann, la revelació, el curs passat li va tocar el Roma en els quarts de final. Un equip que feia història i que debutava a Europa. En semifinals va tocar el Chelsea. Si les blaugrana passen eliminatòria aquest vespre, les angleses tornaran a encreuar en l’última parada abans de Bilbao, amb la diferència que la tornada es jugarà a Stamford Bridge i no a Montjuïc. L’equip d’Emma Hayes va empatar contra l’Ajax ahir a la nit i va segellar una eliminatòria que ja havia deixat encarrilada la setmana passada a Amsterdam, quan es va imposar per 0-3. Mayra Ramírez va fer el gol local.

En l’altre partit d’ahir, l’Olympique de Lió no es va deixar sorprendre per un valent i combatiu Benfica (4-1). Cascarino, amb un doblet, va liderar el triomf del vuit vegades campió d’Europa.

Chelsea- Ajax 1-1
Resultat Global: 4-1
Lió- Benfica 4-1
Resultat global: 6-3
Barça- Brann 18.45 h
Anada: 2-1
PSG- Häcken 21 h
Anada: 2-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)