FEB

Passeig de l’Spar Citylift al Bembibre Arena (41-89)

Bàsquet. Lliga femenina. L'Snatt's Sant Adrià ha superat el cuer, el Ferrol (68-64) i surt dels llocs de descens

Onzè triomf i setè seguit de l’Spar Citylift a la lliga femenina, de la qual n’és el líder una jornada més i a l’espera de l’exigent partit aquest diumenge a Sant sebastià, on ahir perdia el Gernika 65-64.

Bembibre no ha guanyat encara aquest curs a casa i tanca el 2018 com a local amb dos triomfs, de l’hivern. I si l’Uni té un partit important per tancar la primera volta, a menys de 48 hores d’aquest, també les castellanes, que visiten el Zamora –té un triomf més–. S’ha notat la transcendència d’aquest partit d’avui comparada amb la dels següents. I més encara quan Bembibre només ha fet dues cistelles al primer quart (5-21), mentre les d’Èric Surís anaven fent i, tret d’una tímida reacció local amb 6 punts a sota el cèrcol, han anat augmentant l’avantatge. Com quan al tercer quart, una 2-3 ha permès l’Spar Citylift superar els 30 amb dues contres (30-61, Reisingerova al 25’). Els 40 han arribat a 2:49 per acabar, amb el triple de Rosó 41-84.

Al Marina Besós l'Snatt's Sant Adrià ha patit moltíssim per superar el cuer, el Ferrol, per 68-64. És més, s'ha entrat en l'últim minut amb avantatge gallec (62-64) tot i que el Sant Adrià havia arribat a manar de 11 (49-38, 28'). En el darrer minut, un bàsquet d'Ayuso i una pèrdua gallega han encarrilat el triomf (66-64), que ha rematat novament Ayuso des del tir lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)