FEB

A Fontajau, no es pot fer cap concessió

LEB Plata. El Girona rep el Marín (16 h) en el primer partit a casa en el grup d’ascens

No és mai plat de bon grat perdre, però la derrota de dimecres no ha comportat cap greu trasbals a la situació del Bàsquet Girona al grup d’ascens, ja que es manté a un triomf del grup capdavanter. Això sí, és imperatiu vèncer avui perquè, en aquesta segona fase, qualsevol patacada a casa té un cost altíssim. Els de Quim Costa reben el Marín a primera hora de la tarda (16 h), un rival “amb una línia exterior anotadora i molta capacitat en el tir de tres punts”, segons Quim Costa, que hi afegeix: “Els seus cincs són molt grans i intimidadors i això ens obligarà a treballar bé el rebot.” El base Jordan Gregory, amb 17,2 punts i 2,1 assistències, és el referent gallec.

Aprofitant que avui se celebra la duatló als afores de Fontajau, hi haurà activitat al matí a la zona. I a partir de les 14.30 h, es disposarà d’una zona infantil, amb inflables i tallers de pintura i manualitats, i es podrà menjar a la foodtruck. Durant el partit, hi haurà la visita de la Fal·lera Gironina.

CLASSI SENSE PROPERA

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)