ACB

Tota la pressió és per al Barça

ACB. Quarts. El Divina Joventut de l’MVP Laprovittola i Todorovic, que ha perdut 25 de les últimes 27 visites al Blaugrana, vol donar la sorpresa en una eliminatòria amb poc marge d’error

Barça-Penya. El clàssic del bàsquet català arriba en un emparellament (21.30 hores #Vamos) de final amb poc marge d’error en una sèrie al millor de tres partits. Si a cinc partits el Joventut tindria poques possibilitats, al millor de tres assalts té un percentatge, a priori petit, de poder fer saltar la sorpresa. Els números ho diuen absolutament tot: el Barça ha superat la Penya en 25 dels últims 27 derbis al Palau Blaugrana. Els de Pesic, sense Seraphin, encara fora de la convocatòria, volen evitar haver d’anar a jugar-se la seva continuïtat a Badalona,, on aquest curs ja van perdre; això sí, enmig de l’eliminatòria d’Eurolliga contra l’Efes. Però el que fa molt perillós el Joventut és que no té pressió. Laprovittola intentarà fer alguna cosa abans de marxar de Badalona i, juntament amb Todorovic, són els únics que poden fer realitat la sorpresa de guanyar al Blaugrana. Els de Pesic són un equip que físicament pot treure de la pista els de Duran, que demana respecte arbitral. Per plantilla i qualitat, els blaugrana són els clars favorits a ser en les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)