LEB Or

Examen de màxim nivell

Bàsquet. LEB Or. El Bàsquet Girona visita la pista del TAU Castelló, equip revelació i líder sorprenent, que està a un nivell de joc increïble

El Bàsquet Girona torna a tenir avui un examen majúscul a la pista del TAU Castelló, que aquest curs està a un nivell de joc espectacular. El matx s’ha avançat a les set de la tarda per les restriccions que han aplicat al País Valencià. L’equip de Toni Ten encadena cinc victòries seguides i és líder del grup empatat amb l’Alacant, que té un partit menys.

Els castellonencs disposen de jugadors de l’experiència d’Óscar Alvarado i Joan Faner en la direcció, veterans com ara J.J. García o Stainbrook –baixa a la pista del Canoe–, que ha estat a un nivell Top en la LEB, jugadors amb potencial físic i ofensiu com per exemple Adala i l’interior Pavelka (2m13) i d’altres que et poden trencar el matx si tenen el dia, com ara Eduardo Duran. El tècnic gironí, Carles Marco, subratlla que, si fan bé les coses, com es va veure en el partit de la primera volta a Girona, poden endur-se un bon botí de Castelló: “A Fontajau vam tenir bons moments i d’altres de no tan bons en què ells se’n van anar fàcilment, tot i que vam ser capaços de tornar-nos a agafar al partit amb la possibilitat de guanyar-lo. Estic convençut que farem un bon partit.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)