Eurolliga

Alfred Julbe: “Ens ha faltat claredat en atac ”

L’entrenador de l’Uni diu que l’Avenida ha estat superior en els dos partits però que el seu equip ha sabut competir

Alfred Julbe (Spar Girona) ha admès després de l’eliminació als quarts de l’Eurolliga contra l’Avenida que l’equip de Salamanca ha estat superior i ha sabut jugar més bé les seves cartes. “En els dos partits han estat superiors però tot i això avui ha semblat que podíem lluitar per donar la volta a l’eliminatòria quan ens hem posat cinc per sobre però ens ha faltat claredat, sobretot en atac.” En aquest sentit, Julbe ha remarcat que això també és mèrit de les jugadores de Roberto Íñiguez. “Ens ho han posat molt difícil des del primer moment. No han parat de pressionar durant tot el partit, han mantingut les rotacions constants i s’han mantingut fidels al pla de partit.”

Malgrat haver-se quedat a les portes de la seva primera final a quatre el tècnic també ressalta el paper de l’equip tot i l’eliminació. “Hem estat al nivell que demana una eliminatòria com aquesta, però ens ha faltat encert i brillantor en alguns moments per trobar tirs més adequats.” Julbe no creu que l’equip hagi pagat l’esforç de l’eliminatòria sobretot en els minuts finals. “Elonu ha jugat tocada i la nostra rotació s’ha vist afectada però això no ha de ser una excusa, estem acostumats a jugar molts minuts en partits com aquests.”

L’entrenador ha admès que les jugadores estan “fotudes” per la derrota perquè són “guanyadores” i també perquè ha estat una setmana dura en què han anat de l’hotel al pavelló i del pavelló a l’hotel cada dia. “

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)