LEB Or

Sargatal: “estem preparats i preparant-nos per competir contra el millor equip de la categoria”

“Seguim treballant amb les càrregues previstes, sumant conceptes i millorant coses”. És com Jordi Sargatal descriu el dia a dia del Girona, que s’entrena amb la vista posada al partit de diumenge a Madrid. Havia de jugar aquest vespre a Oviedo, però els positius del conjunt asturià van fer que el duel, prèviament ajornat, fos el tercer seguit que el conjunt gironí no podia disputar. “Ganes i il·lusió de poder jugar després de tres partits. Si arribem a diumenge estem preparats i preparant-nos per competir contra el millor equip de la categoria. És una pista amb molt bàsquet” apunta el tècnic.

Sargatal treballa des d’aquesta setmana amb una peça més, l’argentí Maxi Fjellerup. “És un jugador amb experiència malgrat la seva joventut, té molt bon físic i capacitat d’anotar des de camp obert o penetració. També amb lectura de joc i hem de veure com va encaixant i mica en mica com es va sumant a les idees que tenim a l’equip” exposa Sargatal, que en destaca: “Ens ajudarà en aspectes defensius, és una de les seves qualitats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)