Eurocopa

Un llistó per superar

Anada de la primera eliminatòria del ‘play-off’ per al Cadí, que rep el Benfica (19 h), que va tancar la fase de grups amb 5-1

El Cadí la Seu rep el Benfica al Palau d’Esports (19 h per Esport 3) en l’anada de la primera eliminatòria del play-off de l’Eurocopa. És la tercera presència del Sedis a la competició, amb l’eliminatòria contra el Landes en la segona tanda el 2020 com a sostre (64-50 a casa però 57-70 en la tornada), un cop superat l’Hema SKW belga d’Elise Ramette en la primera (59-46 i 63-72). La temporada següent, en format bombolla, el Cadí no va accedir a les eliminatòries.

El Benfica va ser primer del seu grup amb 5-1 i va perdre 72-56 a la pista del Namur –els altres rivals eren de Luxemburg i Suïssa–. És un equip molt jove, amb Rapha Monteiro (16 punts i 8,7 rebots per partit) com a referència al perímetre i la nord-americana Courtney Warley (8 i 6) a dins. L’equip de l’Alt Urgell va accedir al camí cap al títol amb 3-3 tot i perdre l’últim partit amb el Castors Braine –també belga– per 63-66 a la pròrroga pel 54-63 de la primera volta, en un grup tiranitzat pel Casademont (6-0).

El Cadí va desfer-se de l’Avenida el 30 de desembre al Palau (70-63), amb 22 punts (4/6 triples) de Laura Peña, que amb 5 rebots i 5 assistències va signar un 30 de valoració en 25:56. La tornada de l’eliminatòria és d’avui en vuit a Portugal i el rival en l’eliminatòria de 16 seria el Kibirkstis lituà o el Carolo francès, amb l’anada també a la Seu el dia 26 i la tornada a fora l’1de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)