ACB

Quino Colom: “Volem lluitar per alguna cosa més”

El base Quino Colom ha assegurat aquest divendres, en roda de premsa, que el Bàsquet Girona vol “fer un passet més i intentar lluitar per alguna cosa més” en la lliga ACB on té l’objectiu de fer les coses bé i anar millorant cada dia per aconseguir metes “més boniques”. Colom ha afegit que, superats els moments “de tensió” de principis de curs, ara l’equip està “en un moment que és definitori” i ha de tenir “caràcter” i “ambició” per aspirar a fites més grans. “Aquest equip ha demostrat que té caràcter i que vol alguna cosa més”, ha argumentat el base.

A més, el jugador andorrà ha admès que l’aturada per la finestra FIBA i la copa ha estat negativa per a l’equip, perquè va tallar el “bon ritme”, però ha afirmat que “no cal buscar excuses i cal seguir endavant”. Colom ha destacat que el València Basket, rival aquest diumenge, és un equip “molt sòlid” i ha afegit que, si guanyés, seria una bona victòria per donar una mica de confiança. “L’equip ha jugat molt bons partits, però falta guanyar algun dels grans, algun dels equips d’Eurolliga”, ha apuntat.

En el pla personal, ha assegurat que està “molt content” al pavelló de Fontajau i que li agradaria seguir en l’equip el curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)