Lliga femenina

“Girona, em quedo”

L’Spar Girona renova Marianna Tolo (1,96 m, 1989) i s’assegura la rotació de pivots altes del darrer curs, formada per l’australiana i Giedre Labuckiene

Marianna Tolo (1,96 m, 1989) continuarà sent el far del joc interior de l’Spar Girona una temporada més. L’Uni falca la posició de pivot alta renovant l’australiana la setmana després d’assegurar-se la presència de Giedre Labuckiene, que complirà el seu quart exercici a Fontajau. Tolo, que només es va perdre un partit oficial en tot el curs passat, el de la tornada dels quarts de final del play-off amb el Barça CBS, va acabar sent una jugadora de referència per a l’equip gironí i ha acreditat 11,6 punts (58,6% de 2 i 86% en tirs lliures), 4,7 rebots i 15,4 de valoració en 25 minuts de mitjana en les competicions FEB. En l’Eurolliga, 19,6 (45,3 i 74), 4 i 9,6.

“Ha estat una de les jugadores decisives de la temporada, és una jugadora amb experiència que ens aporta aquest saber estar en els partits, capacitat d’intimidació, treball i una gran tècnica, molt depurada, com a cinc”, destacava Laia Palau, la directora esportiva del club gironí, que confia que aquesta renovació representi una alegria per a l’afició. “Girona, em quedo. Ens veiem la pròxima temporada!”, deia la pivot.

Cos

La continuïtat de Tolo fa que la plantilla que dirigirà Laura Antoja ja tingui confirmades Laura Peña, Giedre Labuckiene i la pivot australiana. Magaly Mendy, Binta Drammeh i Irati Etxarri tenen contracte i Rebekah Gardner comptava amb una opció de renovació. L’Uni ja ha anunciat que Laia Flores, Shay Murphy i Bernat Canut, que acabaven contracte, no continuen, i ahir mateix l’Ensino feia oficial la incorporació de Ceci Muhate. L’alera pivot madrilenya marxa a Lugo després d’arribar al març a Girona provinent del Leganés, el seu equip les dues anteriors temporades i el gruix d’aquesta abans que es convertís en una de les dues solucions d’urgència del club gironí un cop tancat el mercat –l’altra va ser Terezia Palenikova–. Muhate marxa havent jugat set partits amb l’Spar, amb qui va acreditar 2,7 punts, 4,7 rebots i 5,3 de valoració en 20 minuts de mitjana.

LES DADES

1
partit
es va perdre la pivot en tot el curs passat: la tornada dels quarts de final de la Lliga Femenina.
3
jugadores
ha confirmat ja l’Spar Girona de Laura Antoja: les dues pivots altes i Laura Peña.
Patrocini

Aina Ayuso al Jairis i Laura Gil a l’Avenida

Aina Ayuso (1,75 m, 1999) torna a la Lliga Femenina per jugar amb el Jairis d’Èric Surís. La base de Sant Just Desvern, que havia passat per Saragossa i Logronyo, ha jugat aquesta temporada l’Eurolliga amb l’Olympiakòs, acreditant-hi 8,4 punts, 3,8 rebots i 4,8 assistències. Una altra jugadora que torna a la lliga és Laura Gil (1,90 m, 1992), que estava en el Landes –6 punts, 4 rebots i 2 assistències en la màxima competició europea– i que viurà la seva tercera etapa en l’Avenida, el club en què havia jugat cinc temporades abans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)