Lliga femenina

Regan Magarity, fitxatge d’alta volada de l’Spar Girona

Regan Magarity (1,90 m, 1996), és el segon fitxatge de l’Spar Girona 2023/24. L’alera-pivot sueca prové del Landes amb el guardó d’MVP de la lliga de fa dos anys –coincideix amb marianna Tolo al conjunt francès– i el de la copa d’aquest últim com a targeta de presentació. Magarity ha acreditat 12,3 punts, 7,5 rebots i 1,3 assistències (14,8 de valoració) a la LFB i 13,6, 6,8 i 1,3 (14,8) a l’Eurolliga, la competició en la què les dues darreres temporades s’ha enfrontat a l’Uni. “Pot aportar-nos molta capacitat de punts en la pintura, té molt bons fonaments d’esquena a cistella, en transició o en tir de mitja distància” diu Laia Palau, que defineix la jugadora com a dura i física. “Serà un joc interior força contundent” hi afegeix, en referència les jugadores amb què compten.

L’arribada de Magarity suposa un pas endavant en el nivell de la plantilla que dirigirà Laura Antoja, que tal com va dir Laia Palau en el balanç de la temporada ja tenien pràcticament confeccionada. Amb la internacional sueca, l’Spar té quatre peces confirmades juntament amb Laura Peña –el primer fitxatge anunciat la setmana passada– i les pivots altes, Giedre Labuckiene i Marianna Tolo. Magarity és una incorporació cabdal perquè María Araújo, que acabava contracte aquest 2023, i Irati Etxarri (2024) difícilment jugaran a un nivell òptim al llarg d’aquesta temporada per les respectives lesions de llarga durada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)