Lliga femenina

Un lloc al cor

Protagonisme ple d’emocions per a Laia Flores amb la selecció catalana en el seu comiat de Fontajau

“Sabia que l’afició em rebria amb els braços oberts, com a totes les jugadores que han passat per a aquí”, va dir Laia Flores dissabte després del Catalunya-Ucraïna, el partit en què la base de l’Spar Girona fins feia quinze dies va tornar a la que va ser casa seva des del 2021, quan es va incorporar a l’Uni per acabar aquella temporada –havia acabat el curs amb el Promete i va jugar dos partits del play-off– i amb un contracte de dos anys que s’acaba ara. “Estic molt agraïda a Girona i a l’afició”, va dir la maresmenca, que va fer balanç en dos sentits. Primer, l’esportiu: “He acabat la meva etapa sent millor que quan vaig arribar i he compartit vestidor amb jugadores que mai m’hagués pogut imaginar.” “La ciutat, el club, els GirUnins i l’afició en general a més de poder estar a prop de casa després de tants d’anys”, va destacar en un àmbit personal. “Aquests anys he jugat l’Eurolliga, he competit contra les millors d’Europa i moltes de les del món. Espero continuar millorant com a jugadora i qui sap si tornar un dia o no, però sempre duré aquesta etapa al cor.” I hi va afegir que sentia molta “emoció” per tot el que havia viscut.

“El món de l’esport és així, sabia que el club buscava un altre tipus de base i començar una altra etapa”, va exposar Laia Flores sobre el final del seu cicle al club gironí, precipitat per la prematura eliminació als quarts de final, quan ja tenia coll avall que sense una oferta per seguir el seu futur tornava a ser fora del país pel qual va jugar dissabte. Ella mateixa va assegurar que es quedaria a la Lliga Femenina, on a més de Logronyo ha passat per Saragossa (2018/19). El 2019/20 estava a Itàlia (Palerm) i, abans, havia jugat als EUA amb Florida(2014-18).

Flores és l’única que no s’ha perdut cap partit amb l’Spar el darrer curs, amb 6 punts, 3,8 rebots, 2,6 assistències i 8,3 de valoració en les competicions FEB i 4,1, 4, 2,7 i 4,8 a l’Eurolliga. El Gernika, el botxí de l’Uni als quarts de la copa, serà el seu nou equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)