ACB

Stürup, per als entrenaments

L’aler danès, de la plantilla que va assolir l’ascens, fa la pretemporada amb l’equip que dirigeix Salva Camps

Mads Bonde Stürup (1,97m, 1997) s’incorpora al Girona per preparar la segona temporada del club a l’ACB. L’aler danès, que la temporada passada va jugar a l’Almansa en qualitat de cedit pel club gironí, formava part de la plantilla que va aconseguir l’ascens des de la LEB Or. Stürup reforça la línia exterior del grup dirigit per Salva Camps en aquest començament de la pretemporada, una situació similar a la que va viure Pol Molins l’estiu passat amb Aíto. El maresmenc fins i tot va arribar a disputar alguns amistosos.

Stürup, que va arribar a Fontajau procedent del Pardinyes (LEB Plata), ha acreditat aquesta última temporada 3,4 punts, 2 rebots i 2 de valoració en 18 minuts i mig per partit al conjunt manxec. Fa dos anys a Girona 3,6, 1,2 i 2,3 en 16.

Cap dels tres cedits continua

Pol Molins (1,91 m, 1999) es queda a Menorca una temporada més, ara a la LEB Or després de pujar de categoria la temporada passada, que va començar a Fontajau tot i que la seva cessió al conjunt balear ja estava acordada. L’escorta del Masnou, Stürup i Gonçalo Delgado (2,04 m, 1998) són els tres jugadors que el Girona tenia cedits el curs 22/23 i que ja no tenen cap vincle amb el club de Marc Gasol. El portuguès ha fitxat pel Póvoa després d’un any al Melilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)