ACB

Marc Gasol: “No començaré la temporada”

Marc Gasol (2,15 m, 1985) assegura en un vídeo difós pel Bàsquet Girona, mitjançant el seu Linkedin del club, que no començarà la temporada de l’equip que entrena Salva Camps. El president i fundador de l’entitat exposa que li està costant més del que s’esperava prendre la decisió: “Està sent un exercici introspectiu més complicat del que jo preveia, normalment ho veus tot més objectivament però quan t’hi poses i ho tens al davant no és tant senzill”. “El més intel·ligent és no començar la temporada amb el Bàsquet Girona i després ja ho veurem” afirma Marc Gasol, segons el qual el jugador que arribi en les properes hores tancarà la plantilla.

Gasol argumenta que al final de la temporada passada va arribar molt just a nivell físic, i que per això volia meditar la seva continuïtat. Un aspecte que ara mateix explica que és secundari per prendre la decisió. “Té un impacte molt gran, primer en tu i després en tothom que t’envolta” diu, alhora que demana disculpes i paciència. El pivot també assenyala que la figura que representi el club també “és important” i que durà a terme aquesta funció. “Soc molt introvertit i hi estic pensant cada dia” acaba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)