ACB

Lukas Wank s’entrena amb el Baxi Manresa

L’arribada de l’aler alemany coincideix amb la marxa del pivot serbi Nikola Jovanovic (2,11 m, 1994)

Lukas Wank (1,98 m, 1997) treballa des d’aquest dimecres amb el Baxi Manresa. L’aler alemany va jugar el darrer curs al Fraport Skyliners, amb qui va acreditar més d’11 punts per partit i un 40% des de 6,75 m. Wank ha jugat sempre a la lliga del seu país,des del 2019 a la 1a divisió: dos anys al Braunschweig i després dos a Frankfurt.

L’exterior s’incorpora amb un contracte temporal per a la pretemporada, el mateix que tenia el pivot serbi Nikola Jovanovic (2,11 m, 1994) i que aquest mateix dimecres marxava del Bages havent anotat 8 punts en l’amistós que el Baxi va guanyar contra el Múrcia (65-70).

El següent partit de preparació de l’equip manresà, que també ha allargat la cessió de Toni Naspler al Zamora (LEB Plata) una temporada més –7 punts de mitjana en 30 partits el darrer curs–; és aquest divendres a Sant Julià de Vilatorta contra l’Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)