ACB

Sorolla i Fjellerup, presenten el ’Mindset Program’ del Bàsquet Girona

El Bàsquet Girona, una temporada més, lluitarà per apropar el bàsquet a tots els públics. Ja sigui amb actes de caire social per tot el territori gironí, com amb programes com el ’BG Mindset Program’ que combina la llengua anglesa ambla pràctica del bàsquet. L’acte de presentació del programa d’aquest curs s’ha celebrat a l’Auditori Caixabank del carrer de la Creu de Girona. Patrícia Viñals, encarregada de l’Àrea de Desenvolupament de Negoci del club, ha introduït l’acte juntament amb Caixabanl: “Des del Bàsquet Girona sempre volem apropar l’esport a tothom. El ’Mindset Program’ ja compta amb més de 800 alumnes de diverses escoles de la provínicia de Girona. Entre sisè i cinquè de primària. Aquest és el quart curs que ho fem i ja tenim 10 noves escoles a la llista d’espera, apropant-nos a les 20 participants. És una oportunitat pels nens de tenir els jugadors professionals de primera mà i de forma exclusiva”, ha explicat.

Una prèvia pel liderat?

En l’acte també hi han participat Jaume Sorolla i Maxi Fjellerup, dos dels quatre jugadors de la primera plantilla que porten més temps al club. “Sabem que haurem de donar el cent per cent com cada pertit, sinó costarà que ens surtin les coses”, ha dit l’argentí. El pivot de Tortosa també ha parlat del moment que viu personalment i la nova manera d’entendre el joc amb Salva Camps: “Juguem am un joc molt enèric, on correm molt. Hem de fer molts d’esforços seguits i molts equips de la lliga no ho poden aguantar. Aquí a Girona ho estem fent bé. Jo haig de continuar amb la mateixa línia, hi haurà dies de tot, esperem que la regularitat sigui per a bé”, ha explicat Sorolla.

Un nou rol a dintre l’equip?

“No creiem que tinguem un rol més important que l’any passat, però sí que som dels jugadors que portem més temps al club. Al tenir vuit jugadors nous hem d’ajudar-los a que coneguin coses dl club i de la ciutat. Per exemple, demà anem a sopar i això ajuda a crear una química molt més bona”, raonava Sorolla.

Fjellerup també ha fet èmfasi amb els bons resultats obtinguts fins ara: “Sempre és important que els resultats surtin, per poder treballar millor. Trobar la personalitat en un grup, a un vestidor, és un procés que porta temps per aconseguir-lo. Queda un any molt llarg encara”. Els dos jugadors han dit que el factor Fontajau serà important per assolir els objectius d’aquesta temporada. Fins i tot, l’argentí Fjellerup ha recordat que cal tenir paciència i no pensar més enllà dels partits que vindràn evitant així especular amb la possibilitat que l’equip s’acabi classificant per la Copa d’ACB. “L’any passat ens va costar molt aconseguir la primera victòria, però va arribar. Millor que no posem aquest llistó perquè sempre poden venir males ratxes”, ha conclòs Maxi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)