Lliga femenina

Morgan Bertsch és presentada a la Farinera

L’Spar Girona ha presentat aquest migdia a la jugadora nord-americana, Morgan Bretsch (1,90cm/1997), com a nova jugadora del club fins a final de temporada. L’acta s’ha celebrat a l’espai Girona Hub, ubicat a l’edifici de la Farinera, antiga seu d’aquesta casa, El-Punt i El9 Esportiu, durant un bon grapat d’anys. Laia Palau, directora esportiva de l’Spar, i Marta Rodeja, directora de GironaHub, han guiat la presentació de Bertsh.

“És una jugadora que encara molts de valors que nosaltres destaquem; és jove, té molta trajectòria per davant i està en línia ascendent. Estem molt contents que la Morgan estigui aquí, per a nosaltres és una de les grans sorpreses de la temporada. És una jugadora que il·lusionarà, sense posar-li cap mena de pressió extra”, ha explicat Palau que també ha destacat la polivalència de Bertsch per jugar al 3 o al 4. “Per mi és una jugadora curiosa de veure i molt resolutiva. Té punts i energia. Aquestà polivalència ajudarà als pivots i al perímetre. Estem satisfetes que s’hagi pogut implicar amb el club”, ha dit. Finalment, Palau ha explicat que Kelsey Mitchell arribarà aquest cap de setmana a Girona, però encara no saben quan podrà debutar.

Què n’esperes de la temporada?

L’ex del Kangoeroes Mechelen, ja va debutar en la final de lliga catalana contra el Cadi la Seu, en un matx on va tenir el protagonisme en l’última cistella que no li va valer al seu conjunt per empatar l’enfrontament. “Estic molt contenta amb l’afició i tinc bones sensacions per aquesta temporada. Vole competir molt bé a la lliga i també a Europa, sóc molt conscient al tipus de club on vinc i de la importància de guanyar. Ara ens falta temps per adaptar-nos totes dins de l’equip”, ha dit la jugadora que lluirà el dorsal 22.

On prefereix jugar, al 3 o al 4?

“La meva preferida és a la posició del 4, però també em sé adaptar bé al 3. Tinc bones referències en les dues posicions i intentaré estar al cent per cent a on em digui l’entrenadora. Tenim un equip amb peces de molt talent, estic expectant per veure com anirà aquest curs”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)