Lliga femenina

Del dia de Sant Jordi al de la Mare de Déu del Roser

L’Spar Girona torna dissabte a Fontajau, i ho fa contra l’últim equip amb qui es van veure les cares, el Barça CBS

L’Spar Girona juga el primer partit oficial del curs 23/24 a Fontajau, dissabte contra l’equip que precipitava el final de la temporada passada. El 59-66 eliminava l’Uni del play-off perquè el Barça CBS capgirava el 50-56 al Juan Carlos Navarro el dijous d’aquella setmana (20 d’abril). Del dia de Sant Jordi fins a aquesta Mare de Déu del Roser, el projecte gironí s’ha renovat de dalt a baix, i fins i tot, pel camí, el conjunt gironí ha superat l’equip del Baix Llobregat, en la semifinal de la Lliga Catalana a la Seu d’Urgell (89-68).

Giedre Labuckiene (15) i Ainhoa López (20) van ser les màximes anotadores aquell dia. Faustine Parra (6) és l’altra jugadora de l’equip que dirigia Bernat Canut –en el que seria el seu adeu– que continua en l’Uni, on ara també hi ha Marta Canella (8). De la plantilla del Barça, que juguessin per Sant Jordi, hi queden Cruz (9), Anderson (8), Guerrero (2) i Rakovic (13).

LES DADES

4
jugadores
de l’Uni eren en l’últim partit de Bernat Canut: Parra, Labuckiene, Canella i López.
167
dies
des de la tornada dels quarts del ‘play-off’ fins a la jornada 2 de la Lliga Femenina.
Patrocini

La supercopa del València i la ratxa de l’Avenida

El València va superar l’Avenida en la final de la supercopa, a Gran Canària, per 78-73 i amb un 18-0 en el primer quart (18-2) que encarrilava el cinquè títol per a les taronges, que ja havien guanyat la supercopa a Tenerife el 2021 –aquell any també van guanyar l’Eurocopa i la supercopa d’Europa–. L’Avenida allarga la seva ratxa negativa perquè des que va superar l’Spar Girona en la copa del 2022, l’Uni i el Casademont han alçat un títol FEB i el València, dos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)