Lliga femenina

“Sé l’exigència del club on estic, vinc a guanyar”

Bàsquet. Lliga Femenina. L’Uni presenta Bertsch oficialment després del seu debut; Laia Palau informa que Mitchell arribarà diumenge a Girona

L’Spar Girona va presentar ahir al migdia la nord-americana Morgan Bertsch (1,90 m, 1997), com a nova jugadora del club fins a final de temporada. L’acte es va celebrar a l’espai Girona Hub, situat a l’edifici de La Farinera. Laia Palau, directora esportiva de l’Spar, i Marta Rodeja, directora de Girona Hub, van guiar la presentació.

“És una jugadora que encarna molts valors que nosaltres destaquem; és jove, li queda molta trajectòria i està en línia ascendent. Estem molt contents que la Morgan estigui aquí; per a nosaltres és una de les grans sorpreses de la temporada. És una jugadora que il·lusionarà, sense posar-li cap mena de pressió extra”, va explicar Palau, que també va destacar la polivalència de Bertsch per jugar de 3 o de 4. “Per a mi és una jugadora curiosa de veure i molt resolutiva. Té punts i energia. Aquesta polivalència ajudarà els pivots i el perímetre. Estem satisfetes que s’hagi pogut implicar amb el club”, va dir. Finalment Palau va explicar que Kelsey Mitchell arribarà diumenge, però encara no saben quan podrà debutar.

L’ex del Mechelen ja va jugar en la final de lliga catalana contra la Seu, en un matx on va tenir el protagonisme en l’última cistella que no va valer al seu conjunt per empatar. “Estic molt contenta amb l’afició i tinc bones sensacions. Volem competir molt bé en la lliga i també a Europa; soc molt conscient del tipus de club on vinc i de la importància de guanyar. Ara ens falta temps per adaptar-nos amb l’equip”, va dir la jugadora, que lluirà el dorsal 22 i que va destacar la seva posició preferida: “La posició de 4, però també em sé adaptar bé a la de 3. Tinc bones referències en les dues posicions i intentaré estar al cent per cent on em diguin. Tenim un equip amb peces de molt talent, estic expectant per veure com anirà tot”, va concloure la nord-americana, que espera aconseguir molts èxits.

LES PROTAGONISTES

Volem competir molt bé a Europa i en la lliga regular; ara ens falta temps per adaptar-nos
Morgan Bertsch
jugadora de l’spar girona
És una jugadora que encarna molts valors que nosaltres volem destacar: és jove, li queda molta trajectòria i està en una línia ascendent
És una de les grans sorpreses del curs; estem contentes que s’hagi volgut implicar amb el nostre club
Laia Palau
dir. esportiva spar girona
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)