ACB

El Girona no té por del Madrid

Salva Camps i Yves Pons prioritzen la identitat de l’equip a la qualitat del rival

“Estem bé, hem fet una bona setmana d’entrenaments, físicament amb carències i lesions però mentalment amb il·lusió” diu Salva Camps, que té Juani Marcos de baixa indefinida un cop intervingut dimecres: “esperarem la seva evolució i hem de tenir paciència”. “Està en el procés de reincorporar-se al grup. Amb molèsties i dolor, és una incògnita què pot passar” hi afegeix sobre Markel Brown, que s’entrena però és dubte perquè ja ha passat per aquest procés i, el dia abans del primer partit de lliga, havia recaigut.

“El Madrid és un equip acostumat a aquest nivell competitiu, és el seu dia a dia i seria diferent que ens toqués a nosaltres fer-ho, per a ells és un dia més a l’oficina” posa ne context Camps sobre el fet que els blancs juguessin, i guanyessin, aquest divendres a Vitòria en partit d’Eurolliga (77-79). “És el millor equip d’Europa i ha incorporat jugadors que encara els donen més nivell. Que els faltin un o dos o tres no crec que els condicioni per jugar a Girona” afirma sobre la baixa de Tavares.

“Jugarem de la mateixa manera, contra el Madrid o contra el Granada. Farem la nostra feina i qui tinguem al davant no ens ha de condicionar de cap manera” reitera el tècnic del Girona sobre com afrontar el duel, des d’una identitat que passa per no canviar-la en funció de qui hi hagi al davant. “Jugar amb esforç, amb energia i amb sacrifici. I fer les coses que entrenem. És el pla de partit” destaca l’entrenador del Girona, que reconeix la motivació que suposa tenir al davant el millor equip d’Europa. “Hem de saber canalitzar-la i que no faci fer la guerra pel seu costat a cada jugador” argumenta, recordant que tenen al davant el campió de l’Eurolliga i el subcampió de l’ACB. “Tant de bo ho diguéssim a la jornada 33 o en el partit a Madrid en la segona volta, és anecdòtic” puntualitza sobre el fet que es vegin les cares els dos primers de la classificació.

“No pensem en qui hi ha o no al davant, sinó que volem ser competitius i mostrar la nostra millor versió possible” afirma l’aler pivot sobre les baixes que té en el joc interior el conjunt blanc, Deck i Tavares. “No mirem la classificació, si anem primers, segons o últims. El que volem és competir contra tots els equips i quan s’acabi la temporada ja mirarem en quin lloc ens trobem” apunta Pons, que prioritza el nivell de l’equip. Això passa per seguir el guió que els indica Salva Camps: “fer un joc ràpid, jugar junts com un equip i estar durs al darrera en defensa, amb molta intensitat”. “Tenim confiança, sabem cap a on anem i estem competint al mateix nivell que ens entrenem, amb molta intensitat” reitera l’aler-pivot titular del Girona. “M’és igual si el proper rival és el Madrid o qualsevol altre, em preparo de la mateixa manera per poder donar la meva millor versió i ajudar l’equip” exposa l’haitià, que sobre l’afició posa en valor l’energia que transmet a l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)