ACB

Festa per l’afició

Bàsquet. El Bàsquet Girona convoca l’afició avui a les 12.45 h pel Fans Day abans de rebre dissabte el Baskonia

El Bàsquet Girona, que dissabte prosseguirà el seu camí cap a la permanència en l’ACB a Fontajau contra el Baskonia (20.45 h) en l’últim partit de l’any, rebrà avui un bany de masses amb l’afició en el Fans Day, una jornada festiva per acostar-se als seus seguidors (12.45 h). Els que s’apropin al pavelló podran gaudir de signatures i fotografies amb els seus ídols i tindran l’oportunitat de fer una visita a Fontajau per veure el vestidor visitant, la botiga, l’oficina, el gimnàs, la sala VIP i on esmorzen els jugadors. També es podran fer fotos amb la mascota i visitar la sala de premsa i el bus. Es farà una pluja de marxandatge i un concurs de tir entre els dos aficionats guanyadors amb màquina de tir.

El Baskonia, amb Howard endollat

El Baskonia, vuitè en l’ACB (8-7) però que depèn d’ell per jugar la copa, va vèncer ni més ni menys que a la pista de l’Efes en la darrera jornada de l’Eurolliga (80-87) i demà jugarà a Milà abans d’aterrar a Girona, liderat per l’escorta nord-americà Markus Howard, segon màxim anotador en l’Eurolliga amb 18,6 punts per partit només al darrere de l’exjugador del Baskonia Mike James (Mònaco): 19,8. El factor diferencial de Howard a Europa és la seva mitjana de punts per minut –0,805, o sigui 32 punts cada 40 minuts–, el millor registre de sempre en la competició. El Girona, 12è amb 7-8, acumula tres derrotes seguides i lluitarà per plantar cara al revifat conjunt de Dusko Ivanovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)