ACB

La teoria de la relativitat

Salva Camps diu que se sent amb suport malgrat la pitjor ratxa en la lliga i que treballa per tenir els jugadors “amb la major confiança possible”

“Em sento amb suport del club i dels jugadors. Les victòries i les derrotes a vegades són circumstancials i ens ha tocat passar per aquest moment”, deia Salva Camps en la seva compareixença prèvia al partit de demà a Lugo, la primera del tècnic des que dijous es va produir el relleu a la direcció esportiva del club de Marc Gasol. “El que hem de fer és anar endavant i capgirar-ho tan aviat com puguem”, afirmava l’entrenador respecte a la mala ratxa de resultats del Girona, la pitjor en un any i mig a l’ACB. “La situació no és agradable, no per les derrotes sinó per com es perden partits que teníem dominats o amb moltes possibilitats”, deia en relació amb les sis derrotes seguides, vuit en els últims deu partits i especialment alarmant la darrera, dissabte a casa contra el cuer, que va sumar la seva primera victòria a fora, la tercera del curs (84-86). Perquè el Palència va guanyar el partit que perdia de 12 a 6:53 (74-62). “Sempre treballem per tenir els jugadors amb la major confiança possible, sobretot pensant que això no deixa de ser bàsquet: és un esport, un joc, i els jugadors ho fan perquè en gaudeixen”, relativitza Salva Camps abans de visitar el penúltim, demà al migdia (12.30 h).

“L’equip entén la situació i ens hem centrat a recuperar-nos emocionalment. Ara estem centrats a recuperar la dinàmica del bon joc més enllà de guanyar o no”, s’hi referia Èric Vila, que també hi treia ferro: “Queda tota la segona volta i la situació no és dramàtica, queden molts partits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)