ACB

El món de l’esport i de la política elogia la trajectòria de Marc Gasol

La retirada de Marc Gasol, com era previsible, ha provocat moltes reaccions en el món de l’esport d’excompanys o clubs i també en el de la política. “Enhorabona per una carrera increïble però sobretot pels valors que has transmès. Ets únic. Un mirall del que he après moltíssim”, ha piulat Ricky Rubio, excompany de selecció i rival en la NBA. El Barça, el club on Gasol va fer el salt al bàsquet professional, ha tingut també paraules d’agraïment: “Enhorabona per una carrera espectacular Marc Gasol. Ets una llegenda absoluta del bàsquet”. O l’exjugador de la Penya Jordi Villacampa, amb el qual va tenir relació fora de les pistes: “Ets llegenda, de jugador i de persona. Sempre em quedarà coincidir i veure’t guanyar l’anell i també haver-te conegut en la vessant solidaria.” El CSD, la Lliga Endesa, la federació de bàsquet, han prosseguit destacant la carrera del català, doble campió del món amb la selecció espanyola. També el Real Madrid i els clubs ACB catalans. “Enhorabona per una carrera llegendària. Enhorabona per haver estat exemple i inspiració dels qui estimen el nostre bàsquet. Gràcies i sort, @MarcGasol”, ha piulat el Baxi Manresa, mentre que la Penya ha piulat “Moltes felicitats per una carrera extraordinària, @MarcGasol Gràcies per tot el que has fet pel nostre bàsquet!”

El el món polític Lluc Salellas, l’alcalde de Girona, s’hi ha referit amb estimació en el seu compte d’X: “Hem tingut la sort de gaudir del seu joc a prop i també a quilòmetres de Girona i li hem d’estar sempre agraïts. També per decidir què Girona és sinònim de present i de futur, el seu, que és també el nostre. De bàsquet base i d’elit. Gràcies, Marc.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)