ACB

Primeres impressions de Caicedo i Chery al Girona

Primeres impressions de Michael Caicedo i Kenny Chery, les dues últimes incorporacions del Girona, després de la seva estrena en la dinàmica de l’equip de Fotis katsikaris. “La gent m’ha acollit molt bé i les instal·lacions, l’equip, l’entrenador i els jugadors que ja en coneixia alguns... Està tot perfecte i entrenant m’he sentit molt bé així que estic molt content i amb ganes de continuar” diu l’aler cedit pel Barça, que sobre el seu paper, posa en valor: “Espero poder ajudar l’equipen tot el que sigui possible, puc aportar moltes coses però també puc millorar molt com a jugador. “L’equip es troba en una situació que és bonica de jugar, s’hi han de posar ganes als partits i als entrenaments i guanyar-te la confiança a l’entrenador” destaca l’escorta balear.

“Primer de tot estic molt content d’estar a aquí, m’agrada molt el grup que m’he trobat i tot just duc dos entrenaments però sembla que faci cinc setmanes que soc aquí” afirma Kenny Chery, que sobre el duel de diumenge amb l’Obradoiro, adverteix: “Serà un partit important per als dos equips, que hauran disposat de molt temps per preparar-lo, i nosaltres ens hem de centrar en el què fem i fer-ho el millor possible per guanyar”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)