Espanyol

espanyol

javi puado

Un nou debut 576 dies després

Efemèride. Javi Puado va fer el salt a primera a Vigo. El jove davanter agafa el relleu de Marc Navarro. El lateral badaloní va ser l’últim del planter que va debutar, ara fa més d’any i mig

Javi Puado recordarà per sempre més la tarda del 18 d’agost a Vigo. Un partit marcat per la forta xafogor però que el davanter, de 20 anys, viurà com un dels moments clau de la seva carrera. Era el minut 81 i el futbolista entrava per Piatti. Era el seu debut a primera divisió. El somni de qualsevol futbolista del planter blanc-i-blau es feia realitat. Només li va faltar el gol, però les sensacions que va deixar arran de gespa van ser positives. El davanter va mostrar la seva rauxa i valentia en tot moment i no es va arronsar. Fa quinze dies ja deixava clar que es volia quedar al primer equip i no volia sentir parlar de sessions. Dissabte Rubi li va donar la raó fent-lo debutar a l’elit a Balaídos. Enrere queden els mals moments, especialment una lesió als lligaments del genoll esquerre, ara fa dos anys, que el van deixar vuit mesos de baixa. Aquell agost fatídic del 2016 ha donat pas a un agost del 2018 que no oblidarà mai. Puado es converteix en el futbolista 746 que porta la blanc-i-blava en partit oficial i agafa el relleu de Marc Navarro. El badaloní va ser el darrer de debutar, fa més d’un any, el 21 de gener del 2017, contra el Granada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)