Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Els jugadors ho han donat tot”

Joan Francesc Ferrer, Rubi, sospirava a la sala de premsa del RCDE Stadium. El seu equip havia encaixat la cinquena derrota consecutiva amb una targeta de 15 gols en contra. El tècnic explicava així la derrota. “S’han ajuntat diverses coses. Hem jugat contra un senyor equip, però hem aplicat un bon pla de joc i de treball. No ens mereixíem un resultat així. No és normal encaixar tants gols de falta directa. Hi ha equips que no n’encaixen cap en tota la temporada. Pensem que el resultat hauria pogut ser un altre”, es lamentava el tècnic, que tot i això donava la cara pels seus jugadors. “Ho han donat tot. Hem pressionat a dalt i hem tingut una ocasió clara de Baptistão a l’inici de la segona part per tornar-nos a avançar. Hem jugat contra un equip que ho té tot a favor, i arriba amb una bona dinàmica, mentre que a nosaltres no ens surt res bé”. Però té clar que ara no toca lamentar-se més. “Demanem perdó a l’afició per aquests mals moments, però estem segurs que ens aixecarem. Hem de pensar que podem millorar i no decaure. Ara és quan es veuen les persones, la personalitat i l’esperit de lluita. Busquem gent que porti les regnes. Hem d’estar convençuts, i no hem fet un partit tan dolent. Hem jugat bé i ho tornarem a fer”, insistia el de Vilassar de Mar, que sap que les cinc derrotes pesen. “És un moment complicat i l’hem de capgirar. L’equip està preocupat i demanem paciència per canviar la dinàmica.”

Per la seva banda, l’entrenador del Betis, Quique Setién, es mostrava satisfet pel resultat assolit. “Ens hem hagut d’exigir al màxim per tirar el partit endavant. Estic content amb aquest triomf, perquè és una victòria de mèrit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)