Espanyol

Alfa Semedo i Ferreyra, agraïts per l’aposta que fa l’Espanyol per ells

Espanyol. Els dos cedits pel Benfica han estat presentats aquesta tarda a Cornellà

L’Espanyol ha presentat aquesta tarda Facundo Ferreyra i Alfa Semedo, dos dels tres fitxatges d’hivern, que arriben des del Benfica. Carles Garcia Pont, el vicepresident blanc-i-blau, ha explicat que Semedo arriba cedit fins a final de temporada, per 400.000 euros, i Ferreyra s’incorpora també amb una cessió, però fins al final del curs vinent, per 2.2 milions d’euros i amb una opció de compra de 8 milions, als quals s’hauria de restar els 2,2 que ara pagarà l’Espanyol per ell. Garcia Pont ha estat preguntat també sobre la sortida a la borsa de Hong Kong de l’Espanyol. “No està definit que sortim a borsa, però és una via que s’està explorant”, ha dit.

Per la seva banda, el director esportiu, Rufete, ha subratllat l’esforç dels dos jugadors per estar a l’Espanyol. “Els hem de donar les gràcies i desitjar-los molta sort. Ens han triat tot i la situació en què ens trobem. Per tant, té doble mèrit.”

Aquestes són les respostes dels dos nous fitxtages de l’Espanyol.

FACUNDO FERREYRA

“Estic agraït per la confiança que m’han demostrat sempre. Sé que no ha estat fàcil. Per sort estic aquí. vinc amb moltes ganes de jugar en LaLiga. Donaré el màxim.”

L’estabilitat que dóna una temporada i mitja de cessió: “Si, és millor estar un any i mig. Però sigui el temps que sigui, haig de demostrar el que puc fer de manera immediata.”

Disponibilitat per diumenge: “No he entrenat amb el grup, però si l’entrenador ho decideix, hi seré”

Borja Iglesias: “Esta tenint una gran temporada. Ja he jugat am,b un jugador similar a l’Argentina. No tindria problemes per formar dupla.”

Jugar a Europa amb l’Espanyol: “Tant de bo que entrem en alguna competició europea. En l’àmbit personal seria un objectiu.”

L’oportunitat de tornar a ser un golejador: “No he tingut els sis mesos que esperava en el Benfica. vull tornar al nivell del Xakhtar.”

Coneix algú de la plantilla?: No tinc contacte amb ningú. Vaig poder venir a l’estiu, però vaig decidir el Benfica. Sis mesos després, em va sorprendre que seguissin interessats en mi. Per això vaig venir.”

ALFA SEMEDO

“Agrait per l’esforç que ha fet l’Espanyol. Vinc amb moltes ganes de jugar i ajudar l’equip assolir els seus objectius.”

Motivació per decidir a venir: “És un gran equip i LaLiga és una de les millors competicions del món.”

Pot jugar com a pivot únic?: “He jugat molts cops en aquesta posició en el Benfica”

Aquest matí ha entrenat. Què li ha dit a Rubi?: “Que estic preparat per jugar”

Pot jugar al costat de Marc Roca?: “Espero que si. És un motiu pel qual el club ha confiat en mi.”

A qui s’assembla?: “A Alfa Semedo.”

Pot jugar de central?: “Vull jugar de mig, però si cal puc jugar com a central. Ja ho he fet al Moreirense.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)