Espanyol

Abelardo:“Depenem de nosaltres tot i anar últims”

Espanyol. “He notat l’equip més content. Alliberats, no, perquè no estem salvats”, ha explicat el tècnic de l’Espanyol que considera el Getafe de Bordalás “un equipàs” i “un mirall” on aprendre

Abelardo Fernández ha comparegut davant dels mitjans en roda de premsa virtual. El conjunt blanc-i-blau afronta el duel de demà davant del Getafe amb les ganes de seguir sumant punts per apuntalar l’operació remuntada. “Després d’una victòria els ànims sempre estan millors. Ara estem pensant en el partit de demà”.

La darrera jornada ha estat molt favorable pels interessos blanc-i-blaus però el tècnic asturià segueix volent anar pas a pas i no sap quants equips estaran en la lluita final pel descens. “No ho sé. Ens hem de fixar en nosaltres. És millor que els rivals perdin però no sé si serà només amb els cinc que estem ara a baix o se sumaran altres equips. Depenem de nosaltres tot i anar últims”, ha explicat el tècnic.

RDT SEGUEIX TOCAT.

“Raúl es va retirar de l’entrenament d’ahir perquè tenia molèsties al genoll. No és bon senyal i a veure com arriba avui”

SEGUIR AMB LA MATEIXA CONCENTRACIÓ.

“Qui cometi menys errors tindrà més a favor per guanyar. Dissabte vam fer un bon partit en atac i defensa i aquesta és la clau. Hem de ser conscient del que ens juguem i la línia és la de dissabte”.

ROTACIONS?

“En qualsevol partit guanyar et dona molt i confiança anímicament. Caldrà veure com està l’equip i tinc pensat com pot ser l’onze però a vegades els futbolistes estan més fatigats 48 hores després del partit”.

JUGAR ABANS O DESPRÉS DELS RIVALS DIRECTES?

“M’és igual jugar abans o després. En la situació en què estem hem de guanyar. He notat l’equip més content. Alliberats, no, perquè no estem salvats. L’objectiu és cada partit. No podem mirar més enllà i hem de guanyar com sigui per escalar posicions.

GETAFE.

“El Getafe és un equipàs i és una realitat. Aquest any estan lluitant per la champions i és un equip molt treballat. M’agrada molt veure’ls. Bordalás ha fet un gran treball i és un mirall. A més, recuperen jugadors importants.

DIEGO LÓPEZ, TITULAR?

“Tinc tres grans porters. Es veurà demà”.

UN PAS MÉS.

“Guanyar el Getafe seria donar una altra passa. A partir d’aquí no li donaria més valor de cara a les victòries que necessitem per salvar-nos”.

LLUITA AFERRISSADA.

“No es pot donar a ningú per mort o per viu. Queden 30 punts i són molts punts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)