Girona

Maduresa i determinació

Motivat. Aleix Garcia es mostra ambiciós en la presentació com a jugador del Girona i admet que venir al club era un desig perseguit amb l’objectiu de treure’s l’espina clavada del descens

El Girona va presentar davant dels mitjans la seva primera incorporació per a la temporada 2021/22. Aleix Garcia no és una cara nova per als aficionats, després que el d’Ulldecona defensés l’escut en les dues temporades en què el club va militar a primera, però sí un futbolista que renovarà una de les posicions del mig del camp en el dibuix 4-3-3 habitual de Míchel Sánchez. Després de dues campanyes lluny de Girona, amb aventures al Mouscron belga i el curs passat al Dinamo de Bucarest i, finalment, a l’Eibar, el migcampista arriba de nou a terres gironines amb 24 anys, un nivell de maduresa més gran i un missatge d’ambició i determinació. “Vinc amb la idea de reivindicar-me, pel descens que vam patir en la meva anterior etapa al club i perquè en aquelles dues temporades sempre vaig voler jugar més i tenir més regularitat. Ara tinc 24 anys i soc una persona i un jugador més madur, ja que les experiències viscudes recentment m’han fet créixer”, comentava Aleix Garcia en la seva presentació a la sala de premsa de l’estadi de Montilivi.

El del Montsià ha tingut clara la seva elecció per continuar la carrera futbolística, i és que el Girona era el seu desig per rellançar-se. “He estat jo mateix qui ha volgut tornar al club. És una sensació que tinc des del darrer dia que vaig ser aquí i es va consumar el descens. Aquesta és una espina clavada que encara tinc a dins i sentia que era el moment de tornar. Estic molt content, el tècnic m’agrada i només penso a entrenar-me fort i adaptar-me al més ràpid possible al joc que proposarà l’equip”, explicava el migcampista, que aquesta vegada arriba en propietat del Girona després de firmar per dues temporades amb una altra d’opcional.

De fàcil encaix

Aleix Garcia es pot adaptar a la posició de pivot organitzador però també en una demarcació més avançada, ben a prop de l’àrea rival: “He fet pocs entrenaments però sé com juga Míchel. No m’ha dit en quina posició em vol, però serà qüestió de sumar minuts i créixer amb la seva idea. M’agrada ajudar en l’organització del joc, però també estar a prop de l’àrea. Jugaré on em digui el tècnic i intentaré ajudar al màxim els companys, però és evident que amb tres migcampistes haurem de ser protagonistes. És un estil que m’agrada i segur que tant els futbolistes com els aficionats gaudirem del joc de l’equip”, analitzava un Aleix Garcia conscient que el Girona al qual arriba és un bloc molt diferent de quan en va marxar l’estiu del 2019: “Queden pocs jugadors de la meva darrera etapa [actualment sis: Juanpe, Bernardo, Stuani, Valery, Mojica i ell] i m’he trobat un grup unit ja format del curs passat. Els nouvinguts ens trobem a gust i els entrenaments són de qualitat per arribar en la millor forma possible a la competició”, concloïa un Aleix emocionat, amb ganes d’engegar motors.

LES REACCIONS

Vinc amb la idea de reivindicar-me, pel descens que vam patir en l’anterior etapa al club i perquè sempre vaig voler més regularitat
Estic molt content, el tècnic m’agrada i només penso a entrenar-me fort i adaptar-me al més ràpid possible al joc que proposi l’equip
M’agrada ajudar en l’organització del joc i també estar a prop de l’àrea. Jugaré on em digui el tècnic
Aleix Garcia
migcampista del girona

UN GRUP DIFERENT

En l’actualitat, respecte al curs 2018/19, continuen només sis jugadors a la plantilla

El Procicat limita l’aforament als 3.000 aficionats

El Girona va comunicar que el pla de protecció civil de Catalunya ha reduït l’aforament de Montilivi dels 11.200 espectadors als 3.000 com a mesura de protecció contra la Covid-19. Davant aquesta limitació d’aforament, el club ha decidit simplificar el procediment d’assignació de les entrades dels partits de lliga per als seus abonats dictaminant que els majors de 14 anys no hauran d’inscriure’s per a cada matx. A partir del 2 d’agost, hi haurà la possibilitat de crear agrupacions de fins a sis persones d’un mateix sector per participar en el repartiment de les entrades conjuntament, el repartiment serà per assignació aleatòria i es tindrà en compte el nombre de partits als quals hagi pogut assistir cada abonat; per tant, els primers afortunats hauran d’esperar-se a tornar-hi a participar fins que la resta hagin pogut anar a algun enfrontament. El primer sorteig per als partits de lliga contra l’Amorebieta i Las Palmas es farà el 5 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)