Espanyol

Marxa Embarba i arriba Lazo

Aquest matí s’ha fet oficial l’intercanvi entre Adrián Embarba i José Carlos Lazo. Embarba ha deixat el club blanc-i-blau després de dos anys i mig a l’entitat espanyolista, i ha fitxat per les properes quatre temporades amb l’Almeria, equip que l’any passat va ascendir a primera divisió. En el seu lloc ha arribat Lazo, també extrem, però quatre anys més jove (26). El fins ara jugador de l’Almeria ha firmat fins al 30 de juny del 2027. Aquest moviment no només es tracta d’un canvi de samarretes, sinó que l’Espanyol rebrà aproximadament un milió d’euros i li permetrà alliberar massa salarial. Aquest és el setè fitxatge de l’Espanyol després de Joselu, Brian Oliván, Vini Souza, Benjamin Lecomte, Edu Expósito i Dani Gómez.

Lazo es va formar al planter del Real Madrid i va passar pel Vila-real, el Recreativo, el Lugo i el Getafe abans d’arribar a l’Almeria, on hi ha militat les últimes tres temporades i ha mostrat la seva millor versió com a futbolista.

Aquest matí, el de Sanlúcar de Barrameda, ha passat la revisió mèdica satisfactòriament i posteriorment ha estat presentat a l’RCDE Stadium. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Ambició

“Tinc moltes ganes de poder ajudar al grup. Estic amb unes ganes immenses i espero aportar molt al grup amb gols, assistències i també formar un grup molt bo. Espero que sigui un any molt bo per a tots i gaudim”.

En quina posició se sent més còmode?

“Jugaré on vegi el míster que puc donar el meu màxim. Jo crec que puc donar més en la banda esquerra, que és on habitualment acostumo a jugar, però no m’importa jugar en la dreta. Així que crec que puc ser bo en les dues bandes”.

És el repte més important de la seva carrera esportiva?

“Sí, és un repte molt il·lusionant i molt bonic. Aquest any serà clau perquè vull continuar creixent com a futbolista i com a persona. Crec que serà un bon any per a tots i serà un pas endavant per la meva carrera”.

Les seves virtuts

“Soc un jugador molt ràpid, tinc les dues cames bones, ja que puc colpejar tant amb la dreta com amb l’esquerra, i crec que tinc una bona rematada i bona desmarcada”.

Segon partit en aquesta temporada que s’enfronta al Real Madrid

“És bonic enfrontar-te al Real Madrid. En els meus companys els hi diria que s’ha d’anar a mort. Jo crec que es pot guanyar a qualsevol, no hem de pensar que som un equip menor o millor que els altres equips. Crec que podem guanyar a qualsevol equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)