Espanyol

“Tenim molt clar com ens hem de reforçar”

El tècnic blanc-i-blau va analitzar en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Atlético Paso les necessitats que tenen en aquest mercat d’hivern

Diego Martínez va analitzar obertament la situació de l’equip i els fitxatges tan necessaris que hi pot haver en aquest mercat d’hivern. Sobre aquestes incorporacions, el tècnic va assegurar: “Estem tots d’acord dins del club que tenim unes necessitats que hem de cobrir i que ja teníem en el mercat d’estiu, identificades per qüestions com el rendiment o per circumstàncies com lesions o baixes.” Diego Martínez va desitjar que aquests reforços “arribin com abans millor perquè els necessitem, no només per quantitat, sinó també per nivell”. “Hem fet una anàlisi profunda dels 15 partits disputats i ara sabem el que hem de millorar i el que necessitem”, hi va afegir l’entrenador gallec.

Sobre la suposada discussió que va tenir amb el director esportiu, Domingo Catoira, a Múrica, va dir: “Qualsevol organització que aspiri a millorar ha de tenir moments de debat, crítica, broma, moments de distensió i de tensió. Sempre amb respecte i cordialitat, com ha estat i serà sempre. És bo per poder créixer i demostra compromís per voler millorar.”

Pel que fa al terreny personal, el tècnic gallec va comentar: “El dia a dia ens està desafiant molt, però jo particularment n’estic gaudint com una aventura i un repte diari. Lògicament, guanyant som més feliços, però tenim molta il·lusió. Tot el vestidor ens hem unit i cohesionat en moments de dificultat”.

César Montes, a prop

Un dels objectius de l’Espanyol és el central mexicà César Montes, que ja va estar a punt d’arribar a voler l’estiu. El club ha accelerat les negociacions amb el Monterrey i, si res no es torça, Montes reforçarà l’eix de la defensa.

LA VALORACIÓ

Estem tots d’acord dins del club que tenim unes necessitats que hem de cobrir i que ja teníem en el mercat d’estiu
Necessitem aquests reforços no només per quantitat sinó també per nivell
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)