Espanyol

Només val la victòria

Copa. El conjunt blanc-i-blau disputarà el seu primer duel oficial després de 38 dies contra l’Atlético Paso, equip de 2a divisió FEF, en la segona eliminatòria de la copa a partit únic

Ha arribat l’hora de la veritat. Torna la competició oficial. Després de quasi un mes i mig sense lliga ni copa per l’aturada del mundial, els blanc-i-blaus tornaran a trepitjar un terreny de joc amb l’obligació d’emportar-se la victòria. Aquest vespre (22 h) s’enfrontaran en la segona eliminatòria de copa a l’Atlético Paso, equip de segona FEF. El partit es jugarà al municipal d’El Paso, a l’illa canària de La Palma, i el que guanyi s’emportarà el passi per a la fase següent.

L’Espanyol arriba a aquest duel encara immers en una crisi de joc i resultats. Els de Diego Martínez van arribar aquest dijous a Barcelona de l’estada de deu dies a les instal·lacions murcianes de Pinatar Arena. Una concentració que havia de servir per posar a punt tots els jugadors i intentar corregir els errors que tants punts han costat fins ara per afrontar amb més garanties aquest intens tram final de temporada. La imatge, però, que va oferir l’equip en els dos partits amistosos contra el Torino i el Mechelen, amb una derrota per la mínima i un empat a 1, no va ser bona, i encara es va fer més evident que els fitxatges d’hivern que promet Chen són més necessaris que mai.

Amb aquestes circumstàncies, els periquitos afronten un partit transcendental per continuar vius en aquesta competició i donar una alegria a la seva afició. A priori els blanc-i-blaus són clars favorits, tenint en compte que estan tres categories per sobre del seu rival i que l’Atlético Paso tampoc ha començat bé aquest curs. L’equip de La Palma és a tan sols tres punts per sobre el descens, amb un balanç de quatre punts sumats dels últims quinze. Tot i això, no val a badar. I és que aquest duel es disputarà en un camp de petites dimensions i de gespa artificial. Condicions en què els periquitos ni de bon tros estan acostumats a jugar. “Tots sabem que ens enfrontem a un equip i unes circumstàncies molt diferents. Ens hem d’adaptar al més ràpid possible. Volem passar l’eliminatòria per continuar agafant rodatge com a equip, amb jugadors que han d’aprofitar aquesta oportunitat. Hem de fer moltes coses bé per superar aquesta eliminatòria”, va explicar Diego Martínez en la prèvia. També va afegir: “Serà un partit molt diferent del nostre context habitual”, però “s’ha d’aprofitar per agafar ritme de competició”.

5 Partits guanyats 2

2 Partits empatats 6

8 Partits perduts 6

16 Gols a favor 16

20 Gols en contra 22

LA PRÈVIA

Ens enfrontem a un equip i unes circumstàncies molt diferents. Hem de fer moltes coses bé per superar aquesta eliminatòria
Volem guanyar per continuar agafant rodatge com a equip, amb jugadors que han d’aprofitar l’oportunitat
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
AVUI
Guadalajara-Elx 19 h
Intercity-Mirandés 19 h
Diocesano-Getafe 19 h
Guijuelo-Vila-real 21 h
Real Unión-Mallorca 21 h
Sestao River-Athletic 21 h
Alcorcón-Cartagena 21 h
Atlético Paso-Espanyol 22 h
DEMÀ
Mèrida-Alavés 19 h
CD Eivissa-Eibar 19 h
Numància-Sporting 19 h
Atl. Saguntí-Rayo Vallecano 19 h
Llevant-Andorra 19 h
Pontevedra-Tenerife 21 h
Arenas-Valladolid 21 h
Arnedo-Osasuna 21 h
J. Torremolinos-Sevilla 21 h
Ceuta-Eivissa 21 h
Coria-Real Sociedad 21 h
UD Logroñés-Albacete 21 h
DIJOUS
Cacereño-Girona 19 h
Gernika-Celta 19 h
Eldenc-Burgos 19 h
Linares-Racing 19 h
Nàstic-Màlaga 21 h
Arenteiro-Atlético 21 h
Oviedo-Granada 21 h
La Nucia-Las Palmas 21 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)