Espanyol

L’Espanyol, també amb una altra cara

Diferents. Els blanc-i-blaus, ara sense Vicente Moreno ni RDT, també han viscut canvis des de l’enfrontament del curs passat al Camp Nou. Ahir van presentar César Montes

També l’Espanyol ha canviat la cara respecte del derbi de la campanya passada al Camp Nou (1-0). Ara té un nou entrenador, Vicente Moreno va ser acomiadat i Diego Martínez és ara el nou inquilí en el càrrec; els capitans també van marxar, David López i Diego López no van ser renovats, i van marxar al Girona i el Rayo Vallecano, respectivament; i Raúl de Tomás, la seva estrella i golejador, també va abandonar l’entitat a l’estiu, després d’un serial que encara no s’entén ben bé com va tenir aquell desenllaç.

Amb tot això, no s’està acabant de trobar el conjunt periquito, que no rutlla, setzè, a un punt del descens, i que busca ara més reforços en aquest mercat d’hivern per fer pujar el nivell de la plantilla. I el primer a arribar és César Montes, procedent del Rayados de Monterrey mexicà i que signa fins al 30 de juny del 2028. “Era el moment just, després del mundial i d’haver acumulat experiència en la meva carrera, que és el que vinc a aportar a l’equip”, va explicar l’internacional per Mèxic, titular en els tres partits que el combinat Tri va disputar a Qatar. “Soc un guerrer més i vull complir tots els objectius grupals”, va dir Montes, que va argumentar per què volia fer el salt a Europa: “Vull competir contra els millors, destacar i sempre superar-me.” “Arribar aquí és una il·lusió i vull començar a competir el més aviat possible. L’Espanyol m’ha brindat la confiança i he de respondre de la mateixa manera. És una institució que s’identifica amb mi, sent humil i treballadora”, va afegir el central, que no podrà disputar el derbi ja que encara no pot ser inscrit. “Hauria estat el debut somiat, però ja arribarà el moment, i ara toca donar suport als meus companys, segurament des de la llotja”, va cloure el jugador, que lluirà el dorsal 23.

S’esperen més fitxatges

En l’acte de benvinguda a Montes, també va ser-hi present el director esportiu Domingo Catoira, que va reconèixer que el mexicà no serà l’únic fitxatge. “Tenim tres llicències lliures, i és el moment de pal·liar les mancances que tenim”, va expressar. “Posarem tots els nostres esforços econòmics i humans per millorar”, va aclarir.

EL MERCAT

“És el moment de pal·liar les mancances que tenim”, va reconèixer Domingo Catoira
Soc un guerrer. vull competir contra els millors, destacar i sempre superar-me
César Montes
FUTBOLISTA DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)